Hold på Gasværket

E-sport csgo
E-sport på Gasværket
Dette hold er til dig der elsker at spille Counter strike, nybegynder soold og som individuel spiller. Udover det, kommer vi selvfølgelig til at spille en masse computer og ikke mindst have det sjovt. Håber vi ses.
Fransk
Fransk, Gasværket, tirsdag
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier. Når vi slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Paris
Knallert Kørekort
Knallert kørekort på Gasværket venteliste
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort på Gasværket, Gasværksvej 21, skal du melde dig på dette hold/ventliste. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen. Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
Konditor
Konditor, Gasværket,
Elsker du at bage lækre kager, eller kunne du tænke dig at lære det? Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød og de dejligste desserter. Du kan blandt andet prøve kræfter med franske macarons til vennerne, kagehuse til jul og kransekage til nytår.
Matematik for alle, Gasværket
Slikfabrikken
Slikfabrikken, Gasværket 1-2/2- 20
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken. Du får mulighed for at lave flødekarameller, flødeboller, koge bolcher og meget mere. Vores slikfabrik er med overnatning og tid til hygge. Så tag gerne en ven med og tilmeld dig holdet. Holder er fra lørdag kl. 10 til søndag ca. kl.15 Pris 75,-
Teaterhold
Teaterhold, Gasværket
Inspiration til unge med ambitioner inden for teatret. Med teater øvelser, tekst arbejde, og krop i rum, føres eleverne fra leg til skuespil, og eleverne får oplevelsen af, hvad det vil sige at stå på en scene.
Tysk
Tysk, Gasværket
Gennem sjove aktiviteter som lege, film, musik mm. Bliver du bedre til at tale, så du kan klare dig som turist i Tyskland. Du kan få hjælp til lektierne, hvis noget driller . . durch für . . Når vi slutter, kan du deltage i en FRIVILLIG tur til Berlin

Senest opdateret 02.09.2019 11:19 af SPKMO