Teater/Drama/Dans

Capoeira
Capoeira er en kamp kunst og et kropsligt spil som stammer fra Brasillien og blev udviklet under slavetiden som en kamp for frihed.
Juleteater
Juleteater 2019
Vi skal lave teater. Gennem handling, bevægelse, mimik, kropssprog og lyd skal vi fortælle en historie. Vi skal både forholde os til et manuskript og improvisere. Vi skal lave juleforestilling d. 6-7-8 dec. 19
Musical - Blad
Musical, Blad
Går du med en journalist i maven? I musical bladet, står vigtige informationer om musicalen, samt en masse løst og fast musicalsladder. Der er tryk på og det er rigtig sjovt.
Musical - Foto og PR
Musical, Foto og PR
Foto og PR: Der skal tages mange billeder under prøverne og selve musicalen. Vi laver plakater, skriver artikler til aviserne og vores hjemmeside, hvor der selvfølgelig også skal være billeder.
Musical - Tekniker
Musical, Tekniker
Kan du lide, at arbejde med teknik eller video? Så skal du melde dig som Tekniker. Vi sørger for opsætning af højtalere, lamper, lys- og lydmixer samt video kameraer. Under forestillingen skal der køres videokameraer, føres følgespot, afvikles lyd og lys.
Teaterhold
Teaterhold, Gasværket
Inspiration til unge med ambitioner inden for teatret. Med teater øvelser, tekst arbejde, og krop i rum, føres eleverne fra leg til skuespil, og eleverne får oplevelsen af, hvad det vil sige at stå på en scene.
Teaterhold
Teaterhold, HUC
På teaterholdet får du mulighed for, at arbejde med dig selv og dine holdkammerater, i dybdegående øvelser inden for scenekunst. Gennem improvisation og generelle teaterøvelser, får du muligheden for at udforske, hvordan scenekunst kan gavne dig.

Senest opdateret 10.08.2019 21:17 af AOMOE