Alle hold

Alle Hold

1. Casting
Mandag d. 4. december, kl. 18.30 - 19.30
2. Casting
Mandag d. 4. december, kl. 19.30 - 20.30
3. Casting
Mandag d. 4. december, kl. 20.30 - 21.30
3D-print og makerspace
Et kreativt gym for hjernen Kom og vær med på dette nye hold.. Du skal med på en lille rejse ind i den digitale verden med 3D design.
Beauty camp, uge 7, Midtjysk Efterskole
Afgang fra Nordstjerneskolen lørdag d. 10/2-24 kl. 11.45 hjemkomst til Nordstjerneskolen d. 12/2-24 kl 22:45 3 dage med make-up, styling og hygge.
Billedkunst Ukrainsk hold
Vi hygger forsøger at tale dansk, tale om dansk kultur og hvad i nu har lyst til at beskæftige med jer.
Cirkus, Artist
Du behøver ikke at kunne noget, det skal vi nok lære dig. Men kan du noget særligt… trylle, gå på hænder, lave akrobatik, sluge ild eller noget helt andet… Så sig det til os i god tid, så er der måske et helt nummer til dig i årets forestilling.
Cirkus, Billetsalg
Når du er med i billetsalget, skal du tage imod bestillinger, enten i billetvognen eller over telefonen og nettet. Du skal være med til holde styr på reservationerne og salget at billetter.
Cirkus, Foto og PR
Der skal tages mange billeder af Cirkus Kanutski og alle de medvirkende. Fotograferne tager billeder fra første til sidste dag. De gode billeder lægges op på hjemmesiden og sendes til aviserne.
Cirkus, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både til publikum og under prøverne.
Cirkus, Kostume
Der er mange omklædninger i et cirkus. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til at holde orden i omklædningsteltet.
Cirkus, Køkken/Service
I køkkenet kan du være med til at sætte det eget personlige præg på maden og du behøver ikke at kunne lave mad. Du er også med til at planlægge menuen og til at købe ind. Ét er sikkert, der skal laves meget mad og vi har det rigtigt sjovt.
Cirkus, Makeup artist
Som makeup artist, skal du hjælpe artisterne med deres makeup. Der skal laves sjove klovnemasker, sminkes prinsesser, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.
Cirkus, Orkester
Kan du spille på et instrument og har lyst til at spille i cirkusorkesteret, så skal kan du melde dig her.
Cirkus, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter i et cirkus. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for at rekvisitterne kommer ind og ud af manegen.
Cirkus, Savsmuld
Hver dag udgiver vi et cirkusblad, Savsmuld. Her er vigtige informationer om cirkus, samt en masse cirkussladder. Går du med en journalist i maven og har lys til at skrive. Deadlines skal overholdes, interview,billeder findes. Der er tryk på og det sjovt
Cirkus, Tekniker
Som tekniker er du med til at sørge for lyd og lys til under forestillingen. Det er også teknikerne som sørger for lys i sminke og omklædningsteltet samt lys i campingvognene og på pladsen.
Dancecamp, weekendhold
På denne svedige dansecamp skal vi prøve mange forskellige stilarter bl.a. HipHop, moderne dans, jazz, K-Pop og fremfor alt danseglæde. Du vil her møde nogle af ungdomsskolens seje undervisere og få en masse nye venner! Lørdag+ Søndag 10-15 Datoen er ikke helt på plads endnu! Der er overnatning fra lørdag til søndag, hvor vi skal danse, hygge og se dansefilm. Kom og vær med. Du behøver ikke have erfaring med dans for at deltage. Pris 75,00 kr
Dansk for alle!
Har du lidt svært ved, at læse og skrive dansk. Kan det ind imellem, give dig udfordringer i det daglige og i skolen? Vi arbejder på flere niveauer og udnytter danskfagets mange muligheder og områder. Undervisningen bliver tirsdag kl. 19:00 Så er dette hold, helt sikker noget for dig. På små hyggelige hold vil du kunne nå meget langt.
Diner og Cafe
Hvordan er det at have et job? På Karls Diner får du mulighed for at prøve at være i køkkenet og tilberede det vi har på menuen, du skal være med til at servere, og betjene kunderne som kommer her.
Drengerøvstur
Er du til en actionfyldt weekend, så skynd dig at melde dig til her. Vi skal selvfølgelig til Halmstad Altivitetscenter, som bl.a. kan tilbyde Laserdome og Prison Island.
Drengerøvstur FOR PIGER
Er du til en actionfyldt weekend, så skynd dig at melde dig til her. Vi indtager det svenske i et par dage og den bedste destination for en rigtig "drengerøvstur" for piger, er selvfølgelig Halmstad Aktivitetscenter, som bl.a. kan tilbyde Laserdome og Prison Island. Ud over action og eventyr byder turen også på hygge, samt masser af mad. Meld dig til her og få den fedeste oplevelse sammen med dine venner.
Dykkerhold, Gilleleje Sportsdykkerklub
Har du en dykker gemt i dig? I samarbejde med Gilleleje Sportsdykkerklub, Bundskraberen. tilbyder vi, et spændende snorkel dykker kursus, fra september og frem til jul. Du vil prøve at svømme med dykkermaske, snorkel og svømmefødder. torsdage 18:45-20:15 Alle kan deltage. Så hvis du er nysgerrig så læs mere på deres hjemmeside. Bundskraberen.dk Gilleleje Sportsdykkerklub. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.45-20.15
E-Sport Gasværket
Dette hold er til dig, der elsker at spille Counter Strike, nybegynder som ekspert. Vi kommer til at kigge på ting som strategi, kommunikation, maps, analyse af kampe og hold fællesskab for det er nemlig alle vigtige ting, der gør det nemmere at spille som hold og som individuel spiller.
E-sport i HUC
Dette hold er til dig, der elsker at spille Counter Strike, nybegynder som ekspert. Vi kommer til at kigge på ting som strategi, kommunikation, maps, analyse af kampe og hold fællesskab for det er nemlig alle vigtige ting, der gør det nemmere at spille som hold og som individuel spiller.
E-sport på Karlsminde
Counter-Strike: Global Offensive
Eksamenshjælp, Dansk
Er du en af de heldige, som skal til dansk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp. Vi aftaler hvornår i mødes, når tiden nærmer sig.
Eksamenshjælp, Engelsk
Er du en af de heldige, som skal til engelsk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp. Vi aftaler hvornår i mødes, når tiden nærmer sig.
Eksamenshjælp, Matematik
Er du en af de heldige, som skal til matematik eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp. Undervisningen er på Nordstjerne skolen. Vi mødested ved skolens flagstang. Vi aftaler hvornår i mødes, når tiden nærmer sig.
Eksamenshjælp, Naturfag, Mødes ved flagstang ved svømmehallen
Går du i 9. klasse og er lidt usikker om den afsluttende mundtlige naturfags prøve i fysik, Kemi, biologi og geografi. Vil du gerne have styr på kravene til prøven? Vil du føle dig tryg og klar til den? og få en god karakter. Alle dage på Nordstjerneskolen i Helsinge, Mødested: Flagstangen ved svømmehal.
Eksamenshjælp, Tysk
Er du en af de heldige, som skal til tysk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp. Vi aftaler hvornår i mødes, når tiden nærmer sig.
Engelsk, Gasværket
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.
Engelsk, HUC
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film o.lign.
Engelsk, Karlsminde
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.
Fiskekutter tur, lørdag eller søndag
Håber du er søstærk. Vi har booket fiskekuttertur fra Helsingør. Hvis du ikke har fiskestang, finder vi ud af det. Vi mødes ved Nordhavnen i Helsingør. Skipperen hedder Jens
Fiskeweekend i Sverige
Vil du med, på en fed fiskeweekend til Harasjömåle i Sverige? Der er mulighed for at fange forskellige slags ørreder, geder og aborrer…. og mere…. Hvis du har fiskegrej, må du gerne tage dit eget med ellers har vi noget, du kan låne.
Fransk Gasværket
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier.
Fransk HUC
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier.
Fransk Karlsminde
Kom ud og vær med til at blive bedre til fransk. Her kan du få hjælp til de franske lektier, lære fransk til turistbrug og bage franske kager
Friluftscamp
Vi skal flå et rådyr, sanke, lave mad på bål, sejle kajak og SUP, snorkle, vandre, klatre og have det sjovt og hyggeligt. Friluftscampen er den første uge i sommerferien fyldt med masser af oplevelser, læring, fysisk aktivitet, sjov og udfordringer i naturen, i fællesskab med andre jævnaldrende.
Friluftscamp
Vi skal flå et rådyr, sanke, lave mad på bål, sejle kajak og SUP, snorkle, vandre, klatre og have det sjovt og hyggeligt. Friluftscampen er den første uge i sommerferien fyldt med masser af oplevelser, læring, fysisk aktivitet, sjov og udfordringer i naturen, i fællesskab med andre jævnaldrende. Vi har desværre fået skrevet uge 26 i vores program, men det ER UGE 27
Førstehjælp - Tilmeldingsliste
Førstehjælpskursus for unge knallertførere
Førstehjælp HUC 9/3-24
Førstehjælp i basal genoplivning (4 timer) og færdselsrelateret førstehjælp (4 timer). Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. Det koster kr. 200,- at deltage, pladsen er først din, når betaling er modtaget. lørdag d. 9/3-24 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
Guitar, hold undervisning
Hold undervisning Drømmer du om at lære at spille på guitar. Så har du mulighed for at lære det på ungdomsskolen. På dette hold, vil du lærer at spille til husbehov. Du vil lære nogle simple greb, og hvem ved. Du vil måske ende som prof. guitarist.
Jagttegn, HUC
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Der er MØDEPLIGT ALLE SØNDAGE I MARTS hvis du vil til prøve. Du kan begynde når du er 15, men får det først når du fylder 16 år.
Julemusical 2023
En julemusical for hele familien.
Julemusical 2024
En julemusical for hele familien.
Kanotur til Sverige
Vi skal til Sveriges sydligste vildmark, og til en af de største søsystemer i Sydsverige. Vi vil padle i mennesketomme områder og slå lejr på øde øer. Vandet vi sejler i er så rent at vi kan drikke af det.
Knallert HUC Jan 24 Lasse
Holdet starter tirsdag d.16/1-24 kl. 19:00. Din lærer hedder Lasse Røssel tlf 2530 4853. Førstehjælp er ??dag d. ??/? kl. 8-16 i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
Knallert Karl Jan 24 Jesper
Start tirsdag d. 20/2-24 kl. 18:00 på Karlsminde i Græsted, Græsted Hovedgade 29. Din lærer hedder Jesper H Olsen. Førstehjælp er d. 9/3-24 i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge.
knallertkørekort i HUC - Tilmelding
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen. Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
knallertkørekort på Gasværket - Tilmelding
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort på Gasværket, Gasværksvej 21, skal du melde dig på dette hold/ventliste. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen. Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
knallertkørekort på Karlsminde - Tilmelding
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
Konditor - Helsinge
Vil du have det sjovt, imens du bager, så skal du melde dig til bagesjov.
Konditor - Karlsminde
Vil du have det sjovt, mens du bager, så skal du melde dig til Bagesjov
Matematik for alle, Gasværket
Matematik er faktisk et rigtigt sjovt og spændende fag! Hvis du er uenig, er det måske fordi, du synes det er for svært, eller fordi undervisningen i skolen virker kedelig. På matematikholdet i ungdomsskolen vil vi regne på sjove opgaver.
Matematik for alle, HUC
Matematik er faktisk et rigtigt sjovt og spændende fag! Hvis du er uenig, er det måske fordi, du synes det er for svært, eller fordi undervisningen i skolen virker kedelig. På matematikholdet i ungdomsskolen vil vi regne på sjove opgaver.
Matematik for alle, Karlsminde
Matematik er faktisk et rigtigt sjovt og spændende fag! Hvis du er uenig, er det måske fordi, du synes det er for svært, eller fordi undervisningen i skolen virker kedelig. På matematikholdet i ungdomsskolen vil vi regne på sjove opgaver.
Motocross, Jeg har kørt før sæson 2023-24
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt, Bøgebjergvej 84, Højelt, 3230 Græsted - til venstre på genbrugsstationen.
Motocross - Jeg er ny 2023-24
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt, Bøgebjergvej 84, Højelt, 3230 Græsted - til venstre på genbrugsstationen.
Motorsport og Mekanik
HUSK det er BÅDE for drenge og piger. Lær om motorer, reparer dem - vi skal køre gocart, og se supercross i Herninghallerne - du skal også selv prøve en crosser. Du behøver ikke selv at have en knallert.
Musical, Blad
Hver dag under musicalen udgiver vi et blad. Går du med en journalist i maven, så kan du lægge dine kræfter i bladet. Deadlines skal overholdes, interview skal laves, billeder skal findes, bladet skal trykkes og uddeles til tiden - Der er tryk på og det er rigtig sjovt.
Musical, Foto og PR
Der skal tages mange billeder under prøverne og selve musicalen. Vi laver plakater, skriver artikler til aviserne og vores hjemmeside, hvor der selvfølgelig også skal være billeder.
Musical, Kostume
Der er mange omklædninger i en musical. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til, at holde orden i omklædningsteltet.
Musical, Makeup artist
Som makeup artist, skal du hjælpe skuespillerne med deres makeup. Der skal laves sjove og alvorlige ansigter. De barske fyre skal have en overhaling, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.
Musical, Parkering
Når folk ankommer, skal de vises på plads. Det gør alle vores parkeringsvagter. Det er lidt af et puslespil at have plads til alle bilerne. Det gælder om at holde overblik. Vi hygger og har det sjovt imens.
Musical, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter på et teater. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for tingene under musicalen.
Musical, Skuespiller
Som skuespiller skal du til audition. Her skal du synge, danse og læse lidt op. Det er ikke noget særligt, så du skal ikke være nervøs. Det er kun så vi kan finde den bedst mulige rolle til dig. Optagelsesprøverne starter op i december, og du får nærmere besked om, hvornår du skal møde ind.
Musical, Tekniker
Kan du lide, at arbejde med teknik eller video? Så skal du melde dig som Tekniker. Vi sørger for opsætning af højtalere, lamper, lys- og lydmixer samt video kameraer. Under forestillingen skal der køres videokameraer, føres følgespot, afvikles lyd og lys.
Musical - voksne 2023/24
Riverrafting / Vildmarkstur.
Water Rafting weekend med gys, spænding og udfordringer. Få hjertet lidt op i gear. Iklædt våddragt, skal manøvrere din gummibåd, gennem de svenske fosser. Vi skal selvfølgelig hygge og grille vores aftensmaden over bål. Det koster 400,- kr. at deltage.
Rollespil / brætspil, Bl.a. med Dungeons and dragons.
Der findes en forunderlig verden ud over Ludo og Matador der venter på dig, der er villig til at sætte dig ned og skabe gode fortællinger og sjove oplevelser i fællesskab. Kan du lide spil, men synes måske det er federe, at spille med folk der sidder over for dig ved et bord? Så er dette hold noget for dig!
Rygestop, Gasværket. Til hver en tid.
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du starter. Tidspunkt: Efter behov
Rygestop, HUC. Til hver en tid.
Det kan være rigtig svært, at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved, hvornår du skal starte. Tidspunkt: Efter behov Meld dig endelig på, og så finder vi ud af et tidspunkt.
Rygestop, Karlsminde. Til hver en tid.
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du starter. Tidspunkt: Efter behov Meld dig endelig på, og så finder vi ud af et tidspunkt
Safaritøser
Super hyggelig pigetur, hvor vi bl.a. skal overnatter I Ree Park blandt de vilde dyr.. afgang fredag kl. 16:00. Pris 400,- Læs mere i holdbeskrivelsen Meld dig endelig på, selvom der ikke er et tidspunkt endnu. Vi finder datoen senere.
Skitur til Isaberg 2024
Ta' med på skitur til Isaberg i Sverige, der findes den herligste pulversne. Det bliver en weekend på et alpint anlæg, der er snesikkert. Om du er begynder eller øvet betyder ikke noget, vi finder ud af det. Vi tager af sted fredag d. 23/2 ca. kl. 15:30 til søndag d. 25/2-24 hjemme ca. kl. 20.00. Prisen er incl. Transport, ski og liftkort, overnatning samt morgenmad og aftensmad. Du skal selv sørge for frokost på bakken og lommepenge. Tilmelding til denne tur er bindende, og skal betales ved tilmelding.
Slikfabrikken, Karlsminde
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken.
Sommerlejr
Sommerferie - sove i telt, lejrbål, sejle i kano, bade og fiske, klatre i træer og måske finde en ny ven.
Spansk, Gasværket.
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Spansk, HUC
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Spansk - Karlsminde
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Station Next
Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks, og med professionelle filmfolk som underviser, så er Filmvæksthuset noget for dig. - infomøde 12+13/9 kl. 17:00 på Filmskolen, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Læs mere på station-next.dk
Storby Barcelona 2024
Hasta Luego ! ! ! Så skal vi på tur til Barcelona. Det er en betingelse man har gået på holdet, og fulgt undervisningen hele sæsonen, for at komme med på denne tur. Afrejse mandag d. 25/3 hjemkomst torsdag d. 28/3-24
Storby London 2024
Det er en betingelse man har gået på holdet, og fulgt undervisningen hele sæsonen, for at komme med på denne tur. Afrejsedato: 24/3-24 kl. 06.35. BEMÆRK DEN TIDLIGE AFGANG! Vi skal mødes i lufthavnen kl. 5:00 Vi skal bo på Smart Hyde Park Inn Hostel, morgenmad er inkluderet i prisen. Hjemrejsedato: 27/3-24 vi lander ca. kl. 21:25
Stort P-møde 6/2-24
18/1-24 Merete har bestilt mad til afhentning kl. 18:00
Streetfood - Torsdag - Helsinge
Er du glad for den hurtige, men også lidt anderledes mad?
Sy og design
Alle kan være med. Du vil lære at sy samt skabe dit eget designede garderobe. Vi tegner og skaber mønstre til disse ideer. Jeg vil guidet dig igennem, det at kunne skabe en ide, til at kunne formidle det til et stykke beklædning. Vi vil arbejder meget med form, farve og komposition for at kunne udtrykke et smukt design. Kom endelig med ønsker og ideer. Jeg glæder mig til at se dig..
Teaterhold, HUC
Har du ambitioner om at spille teater. Vi vil arbejde med at blive dygtigere og mere målrettede. Med teater øvelser, tekst arbejde, og krop i rum, går vi fra leg til skuespil, og får oplevelsen af, hvad det vil sige at stå på en scene, at videregive en historie; fiktiv eller virkelig oplevelse fra eget liv eller andres. At finde ud af hvad det vil sige at spille teater, og spille foran et publikum. Teater er en holdsport hvor man løfter i flok.
Traktorkørekort - venteliste
Der bliver som regel oprettet et hold i efteråret. Når man melder sig her på ventelisten, kommer der en ny sms, når vi ved noget mere. Du kan begynde før du fylder 16 år, men kan først gå til teoriprøve et halvt år, før du fylder 16 år og den praktiske del, den dag du fylder 16 år. Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktor, lovpligtigt førstehjælpskursus.
Traktorkørekort okt 2023
Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktor, lovpligtigt førstehjælpskursus tilbydes seperat.
Twitch - Live Streaming
Vil du gerne leve af at streame? Måske kan vi hjælpe dig i den rigtige retning.
Tysk, Karlsminde
Gennem sjove aktiviteter som lege, film, musik mm. Bliver du bedre til at tale, så du kan klare dig som turist i Tyskland. Du kan få hjælp til lektierne, hvis noget driller . . durch für . . Når vi slutter, kan du deltage i en FRIVILLIG tur til Berlin.
Ungdomsbladet, se deres hjemmeside
Vil du være med til at skabe Gribskovs nye ungdomsblad? Vi nedsætter en redaktion, hvor der er brug for alle typer redaktører, sportsjournalister, politikskribenter, podcastværter, fotografer, digtere, billedkunstnere... Kort sagt er der brug for alle, der drømmer om at skabe og udgive.
Unge ord og billeder, se deres hjemmeside
Dette fag er for dig, der skriver digte, noveller, artikler eller tankespind eller skaber billedkunstmed blyant, pensel eller kamera! Til jul udgiver vi sammen bogen UNGE ORD & BILLEDER fra Gribskov, hvor vi samler ord og kunst fra kommunens unge i en flot coffe-etablebog.
Valorant
Vælg Valorant som nybegynder eller øvet. Der er plads til alle. Lær hvilken agent der passer bedst til din spillestil, vi har fokus på god kommunikation. Du kan forbedre dit aim og lærer at bruge abilities på de rigtige tidspunkter.


Senest opdateret 26.10.2023 08:21 af SPKMO