Workshops og weekendhold

Babysitter - HUC
Kunne du tænke dig at lære at passe små børn, få nogle go’e fif til, hvad du kan fortage dig med de små pus. Lære lidt om omsorg, ansvarlighed og meget mere - ja, så kan du melde dig her.
Babysitter - Karlsminde og Gasværket
Kunne du tænke dig at lære at passe små børn, få nogle go’e fif til, hvad du kan fortage dig med de små pus. Lære lidt om omsorg, ansvarlighed og meget mere - ja, så kan du melde dig her.
Beauty camp, uge 7 - Midtjysk Efterskole
Afgang fra Nordstjerneskolen lørdag d. 10/2-24 kl. ??:00 hjemkomst til Nordstjerneskolen d. 12/2-24 kl 22:45 3 dage med make-up, styling og hygge.
Beauty camp, uge 42 på Midtjysk Efterskole
3 dage med make-up, styling og hygge. Afgang fra Nordstjerneskolen lørdag d. 14/10-23 kl. ??:00 hjemkomst til Nordstjerneskolen d. 16/10-23 kl 22:45
Beauty weekend
En weekend med beauty, hår, negle og styling. Vi skal hygge og lave tøseting og se tøsefilm - måske har du en god idé?
Drengerøvstur
Er du til en actionfyldt weekend, så skynd dig at melde dig til her. Vi skal selvfølgelig til Halmstad Altivitetscenter, som bl.a. kan tilbyde "Laserdome" og "Prison Island" Datoen er ikke helt på plads endnu.
Drengerøvstur FOR PIGER
Er du til en actionfyldt weekend, så skynd dig at melde dig til her. Vi indtager det svenske i et par dage og den bedste destination for en rigtig drengerøvstur for piger, er selvfølgelig Halmstad Aktivitetscenter, som bl.a. kan tilbyde "Laserdome" og "Prison Island". Ud over action og eventyr byder turen også på mandehørm og hygge, samt masser af mad. Meld dig til her og få den fedeste oplevelse sammen med dine venner. Datoen er ikke helt på plads endnu
Fiskekutter tur, lørdag eller søndag
Håber du er søstærk. Vi har booket fiskekuttertur fra Helsingør. Hvis du ikke har fiskestang, finder vi ud af det. I september måned er der mulighed for at fange torsk, sild, makrel og sej. Vi mødes ved Nordhavnen i Helsingør. Skipperen hedder Jens
Fiskeweekend i Sverige
Vil du med, på en fed fiskeweekend til Harasjömåle i Sverige? Der er mulighed for at fange forskellige slags ørreder, geder og aborrer….. og mere…. Hvis du har fiskegrej, må du gerne tage dit eget med ellers har vi noget, du kan låne.
Julehygge
Julehygge Er der noget bedre end at julehygge? Vi skal lave julekort, pynte på æsker og evt. bakker, sy små juleting og klippe-klistre.
Safaritøser
Super hyggelig pigetur, hvor vi bl.a. skal overnatter I Ree Park blandt de vilde dyr.. afgang fredag kl. 16:00. Pris 400,- Læs mere i holdbeskrivelsen Meld dig endelig på, selvom der ikke er et tidspunkt endnu. Vi finder datoen senere.
Skitur til Isaberg 2024
Vi ta’r på en fantastisk skitur til Isaberg, hvor der findes den herligste pulversne. Du vil opleve en weekend på et alpint anlæg, der er snesikkert. Om du er øvet eller begynder betyder ikke noget, vi finder ud af det. Vi tager af sted fredag d. 23/2 ca. kl. 15.30 til søndag d. 25/2-24 hjemme ca. kl. 19.00
Slikfabrikken, Gasværket eller Karlsminde
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken.
Slikfabrikken, HUC
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken.


Senest opdateret 06.08.2022 11:49 af AOMOE