Workshops og weekendhold

Workshops og weekendhold

Drengerøvstur FOR PIGER
Er du til en actionfyldt weekend, så skynd dig at melde dig til her. Vi indtager det svenske i et par dage og den bedste destination for en rigtig "drengerøvstur" for piger, er selvfølgelig Halmstad Aktivitetscenter, som bl.a. kan tilbyde Laserdome og Prison Island. Ud over action og eventyr byder turen også på hygge, samt masser af mad. Meld dig til her og få den fedeste oplevelse sammen med dine venner.
Fiskekutter tur, lørdag eller søndag
Håber du er søstærk. Vi har booket fiskekuttertur fra Helsingør. Hvis du ikke har fiskestang, finder vi ud af det. Vi mødes ved Nordhavnen i Helsingør. Skipperen hedder Jens
Fiskeweekend i Sverige
Vil du med, på en fed fiskeweekend til Harasjömåle i Sverige? Der er mulighed for at fange forskellige slags ørreder, geder og aborrer…. og mere…. Hvis du har fiskegrej, må du gerne tage dit eget med ellers har vi noget, du kan låne.
Safaritøser
Super hyggelig pigetur, hvor vi bl.a. skal overnatter I Ree Park blandt de vilde dyr.. afgang fredag kl. 16:00. Pris 400,- Læs mere i holdbeskrivelsen Meld dig endelig på, selvom der ikke er et tidspunkt endnu. Vi finder datoen senere.
Slikfabrikken, Karlsminde
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken.


Senest opdateret 25.10.2023 22:12 af AOMOE