Skolefag og sprog

Dansk for alle!
Har du lidt svært ved, at læse og skrive dansk. Kan det ind imellem, give dig udfordringer i det daglige og i skolen? Vi arbejder på flere niveauer og udnytter danskfagets mange muligheder og områder. Så er dette hold, helt sikker noget for dig. På små hyggelige hold vil du kunne nå meget langt.
Eksamenshjælp, Dansk
Er du en af de heldige, som skal til dansk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.
Eksamenshjælp, Dansk
Eksamenshjælp, Engelsk
Er du en af de heldige, som skal til engelsk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.
Eksamenshjælp, Engelsk
Eksamenshjælp, Matematik
Er du en af de heldige, som skal til matematik eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp. Undervisningen er på Nordstjerneskolen. Vi mødested ved skolens flagstangen.
Eksamenshjælp, Matematik
Eksamenshjælp, Naturfag
Går du i 9. klasse og er lidt usikker om den afsluttende mundtlige naturfags prøve i fysik, Kemi, biologi og geografi. Vil du gerne have styr på kravene til prøven? Vil du føle dig tryg og klar til den? og få en god karakter. Alle dage på Nordstjerneskolen i Helsinge, Mødested: Flagstangen
Eksamenshjælp, Naturfag
Eksamenshjælp, Tysk
Er du en af de heldige, som skal til tysk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.
Eksamenshjælp, Tysk
Engelsk, Gasværket, tirsdag kl. 19.00
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.
Engelsk, HUC
Engelsk, Karlsminde
Fransk, HUC
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier. Når vi slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Paris
Fransk, Karlsminde
Matematik for alle, HUC
Russisk, HUC, efterår, Dag kommer
Vil du gerne lære et sprog, der er lidt anderledes, end det du normalt møder i skolen, så skal du melde dig til dette kursus. Du lærer først og fremmest de russiske bogstaver og at udtale russisk. Du lærer at præsentere dig selv og bruge forskellige høflighedsfraser. Du lærer at stille simple spørgsmål om hvem, hvad og hvor og svare på dem. Du lærer også at fortælle, hvad du kan lide at lave i din fritid.
Spansk, Gasværket. evt. kl. 16.30-19.00
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Spansk, HUC
Tysk, HUC
Tysk, Karlsminde
Gennem sjove aktiviteter som lege, film, musik mm. Bliver du bedre til at tale, så du kan klare dig som turist i Tyskland. Du kan få hjælp til lektierne, hvis noget driller . . durch für . . Når vi slutter, kan du deltage i en FRIVILLIG tur til Berlin.

Senest opdateret 10.10.2019 10:09 af SPKMO