Kreativ

3D-print og makerspace
Et kreativt gym for hjernen Kom og vær med på dette nye hold.. Du skal med på en lille rejse ind i den digitale verden med 3D design.
Rollespil / brætspil, Bl.a. med Dungeons and dragons.
Der findes en forunderlig verden ud over Ludo og Matador der venter på dig, der er villig til at sætte dig ned og skabe gode fortællinger og sjove oplevelser i fællesskab. Kan du lide spil, men synes måske det er federe, at spille med folk der sidder over for dig ved et bord? Så er dette hold noget for dig!
Sy og design
Alle kan være med. Du vil lære at sy samt skabe dit eget designede garderobe. Vi tegner og skaber mønstre til disse ideer. Jeg vil guidet dig igennem, det at kunne skabe en ide, til at kunne formidle det til et stykke beklædning. Vi vil arbejder meget med form, farve og komposition for at kunne udtrykke et smukt design. Kom endelig med ønsker og ideer. Jeg glæder mig til at se dig..
Ungdomsbladet, se deres hjemmeside
Vil du være med til at skabe Gribskovs nye ungdomsblad? Vi nedsætter en redaktion, hvor der er brug for alle typer redaktører, sportsjournalister, politikskribenter, podcastværter, fotografer, digtere, billedkunstnere... Kort sagt er der brug for alle, der drømmer om at skabe og udgive.
Unge ord og billeder, se deres hjemmeside
Dette fag er for dig, der skriver digte, noveller, artikler eller tankespind eller skaber billedkunstmed blyant, pensel eller kamera! Til jul udgiver vi sammen bogen UNGE ORD & BILLEDER fra Gribskov, hvor vi samler ord og kunst fra kommunens unge i en flot coffe-etablebog.


Senest opdateret 23.05.2022 10:21 af LBFRO