Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
                 
Share on facebookShare on twitterShare on linkedInShow sitemapNotify a friendPrint page

Kreativ

 
Filmhold
Filmhold
Vi skal arbejde med film og video på mange forskellige måder. Vi arbejder mest med det tekniske og planlægningsmæssige, både før, under og efter en produktion. Vi kommer til at arbejde med planlægning, storyboarding, location scouting, optagelser, B-roll, klipning, effekter, animation, motion graphics, timelapses, lyddesign, Greenscreen og meget meget mere.
placeholder
Station Next, Filmvæksthuset, Hvidovre.
Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig. Hvidovre Kommune Center for Skole og Uddannelse Ungdomsskolen Bødkerporten 1B, 1., 2650 Hvidovre Telefon: 3647 2650 Mobil: 2540 4504 dff@hvidovre.dk ungdomsskolen@hvidovre.dk www.hvidovreungdomsskole.dk
Sy og design
Sy og design
Alle kan være med. Du vil lære at sy samt skabe dit eget designede garderobe. Vi tegner og skaber mønstre til disse ideer. Jeg vil guidet dig igennem, det at kunne skabe en ide, til at kunne formidle det til et stykke beklædning. Vi vil arbejder meget med form, farve og komposition for at kunne udtrykke et smukt design. Kom endelig med ønsker og ideer. Jeg glæder mig til at se dig..


Senest opdateret 10.08.2019 21:34 af AOMOE