Kreativ

Filmhold
Vi skal arbejde med film og video på mange forskellige måder. Vi arbejder mest med det tekniske og planlægningsmæssige, både før, under og efter en produktion. Vi kommer til at arbejde med planlægning, storyboarding, location scouting, optagelser, B-roll, klipning, effekter, animation, motion graphics, timelapses, lyddesign, Greenscreen og meget meget mere.
Filmhold- og skuespilworkshop
Filmvæksthuset
I samarbejde med Filmskolen Station Next Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig. Ungdomsskolen har et samarbejde med Filmskolen Station Next og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion hvert år.
Sy og design
Alle kan være med. Du vil lære at sy samt skabe dit eget designede garderobe. Vi tegner og skaber mønstre til disse ideer. Jeg vil guidet dig igennem, det at kunne skabe en ide, til at kunne formidle det til et stykke beklædning. Vi vil arbejder meget med form, farve og komposition for at kunne udtrykke et smukt design. Kom endelig med ønsker og ideer. Jeg glæder mig til at se dig..
Tegn og Mal
Unge ønsker at oprette dette hold, hvor vi skal udfolde vores kreative side på papir, med maling stof eller andre sjove ideér.

Senest opdateret 10.08.2019 21:34 af AOMOE