Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
 
Skuespillere skal booke en tid casting her:
Casting til musical d. 16/11, 11.00-12.00
Casting til musical d. 16/11, 12.00-13.00
 
Vigtigt
Til audition skal du synge en af sangene og have øvet tekst og dialog
 
1 af 6
 
Andre hold
Har du lyst til at være med i andre hold, så meld dig her
Musical - Foto og PR
Musical, Foto og PR
Foto og PR: Der skal tages mange billeder under prøverne og selve musicalen. Vi laver plakater, skriver artikler til aviserne og vores hjemmeside, hvor der selvfølgelig også skal være billeder.
Musical - Kiosk
Musical, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både under prøverne og under forestillingerne..
Musical - Kostume
Musical, Kostume
Der er mange omklædninger i en musical. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til, at holde orden i omklædningsteltet.
Musical - Makeup
Musical, Makeup artist
Som makeup artist skal du hjælpe skuespillerne med deres makeup. Der skal laves sjove og alvorlige ansigter. De barske fyre skal have en overhaling, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.
Musical - Parkering
Musical, Parkering
Når folk ankommer, skal de vises på plads. Det gør alle vores parkeringsvagter. Det er lidt af et puslespil at have plads til alle bilerne. Det gælder om at holde overblik. Vi hygger og har det sjovt imens.
Musical - Rekvisitør
Musical, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter på et teater. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for tingene under musicalen.
Musical - Tekniker
Musical, Tekniker
Kan du lide, at arbejde med teknik eller video? Så skal du melde dig som Tekniker. Vi sørger for opsætning af højtalere, lamper, lys- og lydmixer samt video kameraer. Under forestillingen skal der køres videokameraer, føres følgespot, afvikles lyd og lys.


Senest opdateret 24.10.2019 14:50 af SPKMO