E-sport csgo
E-sport i HUC
Dette hold er til dig der elsker at spille Counter strike, nybegynder soold og som individuel spiller. Udover det, kommer vi selvfølgelig til at spille en masse computer og ikke mindst have det sjovt. OBS!! holdet er annonceret til torsdag i programmet, men det bliver om tirsdagen.
Engelsk, HUC, tirsdag 19.00
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.
Engelsk, HUC, tirsdag kl 16.15
Fransk
Fransk, HUC
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier. Når vi slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Paris
Førstehjælp
Førstehjælp, 10 klasse
Færdselsrelateret kursus 10. og modtagerklasse klasse Gribskov. Det gælder til knallert, traktor, motorcykel og bil.
Jagttegn
Jagttegn, HUC
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Der er MØDEPLIGT ALLE søndage i marts måned, hvis du vil til prøve. Pris: 900,00
Juleteater
Juleteater 2019
Vi skal lave teater. Gennem handling, bevægelse, mimik, kropssprog og lyd skal vi fortælle en historie. Vi skal både forholde os til et manuskript og improvisere. Vi skal lave juleforestilling d. 6-7-8 dec. 2019
Knallert Kørekort
Knallert kørekort i HUC venteliste
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen. Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
Konditor HUC overnatning for mandagshold
Konditor HUC, Nordstjerneskolen, mandag
Elsker du at bage lækre kager, eller kunne du tænke dig at lære det? Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød og dejligste desserter. Du kan blandt andet prøve kræfter med franske macarons til vennerne, kagehuse til jul og kransekage til nytår.
Konditor HUC, Nordstjerneskolen, tirsdag
Lys og lyd
Lys og Lyd, efterår
Introduktion til event teknik. Hvis du vil lære hvordan man programmerer lys,regulerer lyd,kende til forskellige typer af forskelligt udstyr skal du melde dig her. Vi vil lære det mest grundlæggende.
Russisk
Lær Russisk, HUC, efterår
Vil du gerne lære et sprog, der er lidt anderledes, end det du normalt møder i skolen, så skal du melde dig til dette kursus. Du lærer først og fremmest de russiske bogstaver og at udtale russisk. Du lærer at præsentere dig selv og bruge forskellige høflighedsfraser. Du lærer at stille simple spørgsmål om hvem, hvad og hvor og svare på dem. Du lærer også at fortælle, hvad du kan lide at lave i din fritid.
Russisk
Lær Russisk, HUC, forår
Spansk
Madrid 2020
Afrejse cph 3/4-19 kl. 15:40 Hjemkomst cph 6/4-19 kl. 11:50
Matematik for alle, HUC
Motorsport og mekanik
Motorsport og Mekanik
HUSK det er BÅDE for drenge og piger. Lær om motorer, reparer dem - vi skal køre gocart, og se supercross i Herninghallerne - du skal også selv prøve en crosser. Du behøver ikke selv at, have en knallert.
Spansk
Spansk, HUC
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Teaterhold
Teaterhold, HUC
På teaterholdet får du mulighed for, at arbejde med dig selv og dine holdkammerater, i dybdegående øvelser inden for scenekunst. Gennem improvisation og generelle teaterøvelser, får du muligheden for at udforske, hvordan scenekunst kan gavne dig.
Teaterhold
Teaterworkshop 2.0 d. 24.11.19
Tegn og mal
Tegn og mal, Gasværket
Vi du lære at tegne og male? Eller måske blive endnu bedre til det? På holdet, kan du prøve en masse forskellige måder at tegne og male på. Du kan tegne og male på papir, lærreder, stof, træ og skulptur.
Tegn og mal
Tegn og mal, HUC
Traktor Kørekort
Traktorkørekort - venteliste
Du kan tage traktorkørekort i Ungdomsskolen. Du kan begynde før du fylder 16 år. Du kan først gå til teoriprøve et halvt år, før du fylder 16 år og den praktiske del, den dag du fylder 16 år. Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktor, lovplig-tigt færdselsrelateret førstehjælpskursus. Det koster 1600,- kr. derudover skal du betale: lægeattest, stempelafgift, prøvegebyr samt pasbillede.

Senest opdateret 02.09.2019 13:28 af SPKMO