3D-print og makerspace
Et kreativt gym for hjernen Kom og vær med på dette nye hold.. Du skal med på en lille rejse ind i den digitale verden med 3D design.
E-sport kun for piger
Counter-Strike: Global Offensive
Engelsk, HUC
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film o.lign.
Filmhold- og skuespilworkshop
Vi skal arbejde med film og video på mange forskellige måder. Vi arbejder mest med det tekniske og planlægningsmæssige, både før, under og efter en produktion. Vi kommer til at arbejde med planlægning, storyboarding, location scouting, optagelser, B-roll, klipning, effekter, animation, motion graphics, timelapses, lyddesign, Greenscreen og meget meget mere.
Fransk, HUC
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier.
Førstehjælp HUC 7/5-23
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. søndag d. 7/5-23 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
Førstehjælp HUC 15/4-23
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. lørdag d. 15/4-23 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
Førstehjælp HUC 22/4-23
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. lørdag d. 22/4-23 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
Jagttegn, HUC
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Der er MØDEPLIGT ALLE søndage i marts måned, hvis du vil til prøve. Du kan begynde når du er 15, men får det først når du fylder 16 år. Pris: 900,00.
knallertkørekort i HUC - Tilmelding
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen. Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
Motorsport og Mekanik
HUSK det er BÅDE for drenge og piger. Lær om motorer, reparer dem - vi skal køre gocart, og se supercross i Herninghallerne - du skal også selv prøve en crosser. Du behøver ikke selv at have en knallert.
Spansk, HUC
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Spansk, HUC med Adrian
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Traktorkørekort
Du kan begynde før du fylder 16 år, men kan først gå til teoriprøve et halvt år, før du fylder 16 år og den praktiske del, den dag du fylder 16 år. Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktor, lovpligtigt førstehjælpskursus. Det koster 1600,- kr. derudover skal du betale: lægeattest, stempelafgift, prøvegebyr samt pasbillede. Hvis du ikke bor i Gribskov kommune gælder andre priser.
Traktorkørekort - venteliste
Der bliver som regel oprettet et hold i efteråret. Når man melder sig her på ventelisten, kommer der en ny sms, når vi ved noget mere. Du kan begynde før du fylder 16 år, men kan først gå til teoriprøve et halvt år, før du fylder 16 år og den praktiske del, den dag du fylder 16 år. Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktor, lovpligtigt førstehjælpskursus. Det koster 1600,- kr. derudover skal d
Tur med Engelsk til England
Går du til engelsk på HUC, og har du lyst til at komme med på en tur til England i påskeferien, så kan du melde dig på her. Din tilmelding er ikke bindende. Du skriver kun, at du er interesseret.
Tur med Teater til England
Går du til teater i HUC, og har du lyst til at komme med på en tur til England i påskeferien, så kan du melde dig på her. Din tilmelding er bindende.
Tur til Paris
Vi rejser fredag d. 28/4 kl. 20:25, kommer hjem søndag d. 30/4 kl 23:05, mere herom senere. Ring til Dorte, hvis i er i tvivl om noget.


Senest opdateret 02.09.2019 13:28 af SPKMO