Hold i HUC

3D-print og makerspace
Et kreativt gym for hjernen Kom og vær med på dette nye hold.. Du skal med på en lille rejse ind i den digitale verden med 3D design.
Babysitter - HUC
Kunne du tænke dig at lære at passe små børn, få nogle go’e fif til, hvad du kan fortage dig med de små pus. Lære lidt om omsorg, ansvarlighed og meget mere - ja, så kan du melde dig her.
Beauty weekend
En weekend med beauty, hår, negle og styling
E-sport kun for piger
Counter-Strike: Global Offensive Dette hold er til dig der elsker at spille Counter strike, nybegynder som ekspert.
Engelsk, HUC
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.
Filmhold- og skuespilworkshop
Vi skal arbejde med film og video på mange forskellige måder. Vi arbejder mest med det tekniske og planlægningsmæssige, både før, under og efter en produktion. Vi kommer til at arbejde med planlægning, storyboarding, location scouting, optagelser, B-roll, klipning, effekter, animation, motion graphics, timelapses, lyddesign, Greenscreen og meget meget mere.
Fransk, HUC
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier.
Førstehjælp HUC 3/12-22
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. lørdag d. 3/12-22 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
Førstehjælp HUC 5/11-22 ers. 24/9
erstatter holdet 24/9
Førstehjælp HUC 9/10-22
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. søndag d. 9/10-22 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge - indgang gå langs med huset ved flagstang til den bagerste dør.
Førstehjælp HUC 10/9-22
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. lørdag d. 10/9-22 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge - indgang gå langs med huset ved flagstang til den bagerste dør.
Førstehjælp HUC 19/11-22
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset. lørdag d. 19/11-22 kl. 8:00- 16:00, i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge - indgang gå langs med huset ved flagstang til den bagerste dør.
Jagttegn, HUC
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Der er MØDEPLIGT ALLE søndage i marts måned, hvis du vil til prøve. Du kan begynde når du er 15, men får det først når du fylder 16 år. Pris: 900,00.
knallertkørekort i HUC venter
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen. Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
Matematik for alle, HUC
Moderne Musikproduktion
Går du med drømmen om at skabe din egen musik på computeren eller ønsker du at lære hvordan en musikproducer og studietekniker arbejder, så er dette det rigtige hold for dig.
Motorsport og Mekanik
HUSK det er BÅDE for drenge og piger. Lær om motorer, reparer dem - vi skal køre gocart, og se supercross i Herninghallerne - du skal også selv prøve en crosser. Du behøver ikke selv at have en knallert.
Russisk - Forår 2023
Vil du gerne lære et sprog, der er lidt anderledes, end det du normalt møder i skolen, så skal du melde dig til dette kursus. Du lærer først og fremmest de russiske bogstaver og at udtale russisk. Du lærer at præsentere dig selv og bruge forskellige høflighedsfraser. Du lærer at stille simple spørgsmål om hvem, hvad og hvor og svare på dem. Du lærer også at fortælle, hvad du kan lide at lave i din fritid.
Slikfabrikken, HUC
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken.
Spansk, Gasværket.
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Spansk, HUC
Spansk, HUC med Adrian
Traktorkørekort - venteliste
Du kan begynde før du fylder 16 år, men kan først gå til teoriprøve et halvt år, før du fylder 16 år og den praktiske del, den dag du fylder 16 år. Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktor, lovpligtigt førstehjælpskursus. Det koster 1600,- kr. derudover skal du betale: lægeattest, stempelafgift, prøvegebyr samt pasbillede. Hvis du ikke bor i Gribskov kommune gælder andre priser