Hold på Karlsminde

Diner og Cafe´
Glæder du dig til at komme i arbejde og tjene din egne penge? Så er Karls Diner & Cafe det bedste sted at starte. Her får du nemlig erfaring med hvad det vil sige at have et rigtigt arbejde, både som tjener og medhjælper i køkkenet. Du vil hver lørdag få muligheden for at tilberede og servere mad til cafeens gæster og få viden om hygiejne, samt lære de nødvendige rutiner og processor, som det kræver at holde en cafe/restaurant kørende med.
E-Sport - Counter Strike GO
Dette hold er til dig, der elsker at spille Counter Strike, nybegynder som ekspert. Vi kommer til at kigge på ting som strategi, kommunikation, maps, analyse af kampe og hold fællesskab for det er nemlig alle vigtige ting, der gør det nemmere at spille som hold og som individuel spiller.
Fritidsklub Karlsminde 2022/23
Alle, der går i 6. klasse, i Gribskov Kommune, har fået tilsendt en folder om Fritidsklubben. Den folder kan du også hente her. Du har også mulighed for at hente tilmeldingen.
knallertkørekort på Karlsminde - Tilmelding
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.


Senest opdateret 17.09.2020 11:45 af AOMOE