Share on facebookShare on twitterShare on linkedInShow sitemapNotify a friendPrint page

Hold på Karlsminde

Babysitter
Babysitter, Gasværket 3-4/10-20
Kunne du tænke dig at lære at passe små børn, få nogle go’e fif til, hvad du kan fortage dig med de små pus. Lære lidt om omsorg, ansvarlighed og meget mere - ja, så kan du melde dig her.
Babysitter
Babysitter, Karlsminde 14-15/11-20
E-sport csgo
E-sport på Karlsminde
CS:GO Dette hold er til dig der elsker at spille Counter-strike, nybegynder som ekspert. For vi kommer nemlig til at kigge på ting som strategi, kommunikation, maps, analyse af kampe og hold fællesskab for det er nemlig alle vigtige ting, der gør det nemmere at spille som hold og som individuel spiller. Udover det kommer vi selvfølgelig til at spille en masse computer og ikke mindst have det sjovt. Jeg håber vi ses.
Engelsk, Karlsminde, mandag kl. 19:00
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.
Fransk
Fransk, Karlsminde
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier. Når vi slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Paris
Kinesisk
Kinesisk, Karlsminde
Kinesisk er verdens mest talte sprog og nu er det også kommet til Gribskov! Faktisk er kinesisk ikke ret svært og med kinesisk på skemaet, skal du både lære om det kinesiske sprog og kul­tur. Du vil lære nogle nyttige kinesiske fraser og skrive skrifttegn. Vi skal lære om kinesisk kultur lige fra kinesi­ske stjernetegn til kinesiske popstjerner. Vi skal lave kinesisk mad og prøve kræfter med spisepinde. Kinesisk er også et gymnasiefag og vi får besøg af nogle studenter.
Knallert Kørekort
Knallert Karl Aug 20 Ole
Knallertkøreskole i Græsted Hovedgade 29, Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.
Knallert Kørekort
Knallert kørekort på Karlsminde venteliste
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.Det er vigtigt man har sin egen personlige mail, når man skal tage knallertkørekort, den skal bruges til dit førstehjælpsbevis.
Konditor
Konditor, Karlsminde. Gribskolen
Elsker du at bage lækre kager, eller kunne du tænke dig at lære det? Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød og de dejligste desserter. Du kan blandt andet prøve kræfter med franske macarons til vennerne, kagehuse til jul og kransekage til nytår.
Matematik for alle, Karlsminde
Musikproduktion
Musikproduktion, dag og tidspunkt kommer
Et hold hvor alle kan være med. Der vil på dette hold blive produceret moderne musik på pc, alt lige fra pop til dubstep. På dette hold arbejdes der med den kreative proces fra idé til et færdigt produkt.
Selvforsvar for piger
Selvforsvar for piger, Karlsminde
På dette hold vil du lære at forsvare dig. Gribskov ungdomsskole bruger certificerede instruktører fra Selvforsvarsmærket. Det eneste du skal bruge for at komme i gang er et joggingsæt.
Slikfabrikken
Slikfabrikken, Karlsminde 31.10-1.11/20
Elsker du også søde sager? Så tilmeld dig slikfabrikken. Du får mulighed for at lave flødekarameller, flødeboller, koge bolcher og meget mere. Vores slikfabrik er med overnatning og tid til hygge. Så tag gerne en ven med og tilmeld dig holdet. Holder er fra lørdag kl. 10 til søndag ca. kl.15.Pris 75,-
Spansk
Spansk, Karlsminde kl.16.30
Hasta Luego ! ! ! Spanien er andet end Mallorca og grisefester … Spanien er spændende mad – god musik – livlige mennesker Spanien er lige til at gå til, og vi skal muntre os på spansk manér. Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid, sidst i sæsonen, hvor du kan teste dine færdigheder.
Street-Football-Camp
Street football-camp
Danmark sjoveste ”Street Football Camp” er tre dage med flere forskellige street fodbold turneringer, hvor unge på tværs af Danmark dyster mod hinanden. Vi har fokus på fællesskab og der vil derfor også være mange andre sjove aktiviter i løbet af campen, som fx waterslide, banebåd, street basket og meget mere.
Sy og design
Alle kan være med. Du vil lære at sy samt skabe dit eget designede garderobe. Vi tegner og skaber mønstre til disse ideer. Jeg vil guidet dig igennem, det at kunne skabe en ide, til at kunne formidle det til et stykke beklædning. Vi vil arbejder meget med form, farve og komposition for at kunne udtrykke et smukt design. Kom endelig med ønsker og ideer. Jeg glæder mig til at se dig..
Tysk
Tysk, Karlsminde
Gennem sjove aktiviteter som lege, film, musik mm. Bliver du bedre til at tale, så du kan klare dig som turist i Tyskland. Du kan få hjælp til lektierne, hvis noget driller . . durch für . . Når vi slutter, kan du deltage i en FRIVILLIG tur til Berlin.

Senest opdateret 17.09.2020 11:45 af AOMOE