Friluftscamp 2018

Mødested Friluftscamp 2018
Friluftscamp 2018

Kære deltagere på Friluftscamp 2018, og forældre.

Så er det snart sommerferie, og vi starter igen ud med en masse gode oplevelser i naturen.

Friluftscampen foregår i tidsrummet 8 – 16, og aktiviteterne afholdes mellem 9 og 15. Dvs. man skal møde inden kl. 9, og kan som udgangspunkt ikke hentes før kl. 15. I tidsrummet 8-9 og 15-16 er der almindelig lejrhygge og leg.

Mandag, tirsdag og torsdag er vi ved Esrum Sø, ved lejrpladsen Blå Port. Vi mødes ved P-pladsen ved Frederiksværksvej (se kort) mellem kl. 8 og 9, og går samlet igennem skoven til lejrpladsen. Vi går samlet op til P-pladsen igen, så vi er der ca. 15.45, og børnene skal være hentet inden 16. (Forældre er også velkomne til at hente børn ved lejrpladsen efter 15; der er ca. 700 m fra P-pladsen. Der må ikke køres i skoven).

Onsdag er vi ved Høbjerghytten, Ved Skoven 6, 3200 Helsinge. Samme tidsrum.

Fredag mødes vi ved Østmolen i Gilleleje, Strandalle 8. Samme tidsrum.

Ved afbud eller forsinkelser, send en SMS til Magnus, så vi ikke venter forgæves.

Uge 27

Fiskeri

Kanosejlads

Kajaksejlads og strandaktiviteter

Påklædning skal være praktisk, og i forhold til vejret. Vi er ude hele tiden.

Medbring regntøj, varmt tøj og gerne skiftetøj, solcreme, myggespray. Desuden badetøj og håndklæde. Man må gerne have snittekniv, kikkert, fiskenet, tændstål eller andre sjove ting med.

Husk desuden madpakke og vanddunk. Vi har frugt, snack og saft. Torsdag laver vi dog et fuldt måltid.

Hvis der er noget særligt vi skal vide om et barn, giv venligst besked.

Friluftscamp arrangeres af Grejbanken, Gribskov Ungdomsskole; Thomas Lindum, 72496362 / thlin@gribskov.dk

Tovholder for ugen er Magnus, 42330504, og Silas.

Ved deltagelse i Friluftscamp 2018 giver forældre tilladelse til at børnene deltager i kanosejlads, kajaksejlads, badning og træklatring. Uddannede og ansvarlige instruktører står for aktiviteterne, og overholder gældende normer for aktiviteterne.

Senest opdateret 29.06.2018 23:09 af THLIN