Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
HUC
 
Fritidsklubbrev
Læs mere i fritidsklubbrevet omkring hvad der sker i HUC den næste måned. Her står der lidt om hvilke arrangementer der kræver tilmelding og betaling. Meld dig til arrangementerne under fanen aktivitetstilmelding.
 
Aktivitetstilmelding
Herunder melder du dig til de aktiviteter som vi afholder i Fritidsklubben. Du skal være opmærksom på, at nogle af turene koster penge og at der er begrænsede pladser.

BEACHPARTY 2019
Beach Party - d. 25. januar 5-6 kl
Vi laver sommerferie-stemning indendørs, med sand, 30 graders varme, pool, jacuzzi, sauna, windsurfer, pølsevogn og meget mere. Det foregår d. 25. januar i HUC. Det koster ikke noget at deltage. Vi henter dig med bus, når du har fri fra skole, så kører vi dig til HUC. Arrangementet slutter kl. 19.00 og du skal selv sørge for at komme hjem fra HUC
Bowletur - HUC - d. 26. februar
Tag med på bowletur. Det koster 10 kr at deltage.
Eventyrfabrikken - HUC - d. 15. januar
Turen kræver tilmelding og det koster 25 kr. at deltage. Vi er senere hjemme denne dag – ca. kl. 20.00 og du skal selv sørge for at komme hjem. Hvis du skal have aftensmad, skal du selv betale – man kan købe noget mad i cafeteriaet.

Sverigestur - HUC - 1. marts
Vi tager en tur til Sverige og shopper. Husk at veksle til svenske penge og HUSK PAS!!! Vi er senere tilbage, ca. kl. 20, og du skal selv sørge for at komme hjem fra HUC. Turen koster 25 kr.
 
 
program HUC FEBRUAR-01
 
 
program HUC FEBRUAR-02
 
 
program HUC FEBRUAR-03


Senest opdateret 04.02.2019 14:44 af LBFRO