Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
 
Filmvæksthuset, på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.
Har du lyst til at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.
På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf
 

 

Har du lyst til at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.

På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion, og du producerer, sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion.

Året afsluttes med premiere på hovedproduktionerne i Imperial med 1002 inviterede gæster.

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge meget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, udstyr og filmfolk!

Vi har to hold som begge starter med en bootcamp lørdag den 23. september kl. 10.00 – 16.00. Ugen efter starter undervisningen, som hver gang er kl. 17.00 – 19.30. Filmvæksthuset er en gang om ugen (undtagen i skoleferier) helt hen til maj måned med.

 

Roden 1 – Tirsdage, første gang den 26. september

Roden 2 – Onsdage, første gang den 27. september

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2017. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

Vi holder informationsmøder og samtaler mandag den 11. september og tirsdag den 12. september kl. 17.00 på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.

Tilmelding til informationsmødet

Spørgsmål til: Trine Stilborg på mail@station-next.dk.

Læs mere og se nogle af produktionerne: http://station-next.dk/filmvaeksthus/gaa-til-film

 
Filmvæksthuset, på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.
Har du lyst til at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig. På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf
Fakta
#4.157
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
14.08.2017
Tilmeldingsstatus
Aflyst
Placering


Senest opdateret 23.08.2018 09:42 af SPKMO