HUC

Fritidsklubbrev
Læs mere i fritidsklubbrevet omkring hvad der sker i HUC den næste måned. Her står der lidt om hvilke arrangementer der kræver tilmelding og betaling. Meld dig til arrangementerne under fanen aktivitetstilmelding.
85,47 KB

Aktivitetstilmelding
Herunder melder du dig til de aktiviteter som vi afholder i Fritidsklubben. Du skal være opmærksom på, at nogle af turene koster penge og at der er begrænsede pladser.

Eventyrfabrikken - HUC - d. 11. september
Vi tager til Eventyrfabrikken når alle er kommet fra skole. Vi kommer senere hjem denne dag, ca. kl. 20. Du skal selv sørge for at komme hjem fra HUC. Du skal selv sørge for aftensmad. Der er en kiosk/cafe hvor man kan købe lidt mad og slik.
Fritidsklubfest - d. 21. september
Den første fest for 6. klasser bliver holdt i HUC. Festen er for alle der går i 6. klasse i Gribskov kommune - du behøver ikke være tilmeldt fritidsklubben for at kunne deltage. Festen starter kl. 19 og slutter igen kl. 22. Du skal selv sørge for at komme frem og tilbage til HUC. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i kiosken, slushicebaren og pølsevognen. Det koster ikke noget at komme ind.
Shoppetur - HUC - d. 14. september
Så er det blevet tid til en shoppetur. Vi tager til Hillerød når alle er kommet fra skole.

program HUC SEPTEMBER-01

program HUC SEPTEMBER-02