Kinesisk, Karlsminde

Kinesisk er verdens mest talte sprog og nu er det også kommet til Gribskov!
Faktisk er kinesisk ikke ret svært og med kinesisk på skemaet, skal du både lære om det kinesiske sprog og kul­tur. Du vil lære nogle nyttige kinesiske fraser og skrive skrifttegn. Vi skal lære om kinesisk kultur lige fra kinesi­ske stjernetegn til kinesiske popstjerner. Vi skal lave kinesisk mad og prøve kræfter med spisepinde.
Kinesisk er også et gymnasiefag og vi får besøg af nogle studenter.

Kinesisk er verdens mest talte sprog og det er selvfølgelig også kommet til Gribskov og Ungdomsskolen.

Faktisk er kinesisk ikke ret svært og med kinesisk på skemaet, skal du både lære om det kinesiske sprog og kultur. Du vil lære nogle nyttige kinesiske fraser og skrive skrifttegn. 

Vi skal lære om kinesisk kultur lige fra kinesiske stjernetegn til kinesiske popstjerner. Vi skal lave kinesisk mad og prøve kræfter med spisepinde.

Kinesisk er også et gymnasiefag og vi får besøg af nogle studenter, der allerede har været i Kina og prøve deres kinesiskkundskaber af. 

Kina har så meget at byde på, så kom og vær med!

Kinesisk, Karlsminde
Kinesisk er verdens mest talte sprog og nu er det også kommet til Gribskov! Faktisk er kinesisk ikke ret svært og med kinesisk på skemaet, skal du både lære om det kinesiske sprog og kul­tur. Du vil lære nogle nyttige kinesiske fraser og skrive skrifttegn. Vi skal lære om kinesisk kultur lige fra kinesi­ske stjernetegn til kinesiske popstjerner. Vi skal lave kinesisk mad og prøve kræfter med spisepinde. Kinesisk er også et gymnasiefag og vi får besøg af nogle studenter.
Info
#10.063
Man. 19:00-21:30
Startdato
20.09.2021
Slutdato
14.03.2022
Undervisningsgange
22 gange
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
17.08.2021
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Nicolai Holm Thestrup
Placering

Karlsminde
Har handikap venlig indgang placeholder
Græsted Hovedgade 29
3230 Græsted
Tilmeld dig eller via


Senest opdateret 13.09.2021 12:30 af MSOEN