Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
HUC
 
Fritidsklubbrev
Læs mere i fritidsklubbrevet omkring hvad der sker i HUC den næste måned. Her står der lidt om hvilke arrangementer der kræver tilmelding og betaling. Meld dig til arrangementerne under fanen aktivitetstilmelding.
 
Aktivitetstilmelding
Herunder melder du dig til de aktiviteter som vi afholder i Fritidsklubben. Du skal være opmærksom på, at nogle af turene koster penge og at der er begrænsede pladser.
Halloweenfest - d. 2. november
Kom til stor fest i afdeling HUC. Vi garanterer en (u)hyggelig stemning. Vi har omvendt hele klubben til et sandt mareridt. Tør du komme? Husk, at du selv skal komme til og fra festen.
HUC - Aquadisko - d. 25. oktober
Vi tager til Gribskov Svømmehal til et stort arrangement, aquadisko. Vi spiser sammen inden vi tager af sted. Det koster ikke noget at deltage. Husk dog lidt lommepenge, hvis du skal have noget til den søde tand. Du skal selv sørge for at komme hjem fra Gribskov Svømmehal.
HUC - Biograftur - d. 5. november
Vi tager til Gilleleje Bio og ser Familien Addams. Vi er tilbage i HUC ca. kl. 20. Du skal selv komme hjem fra HUC.
HUC - Det Hemmelige Sted - d. 3. oktober
Tag med på en hemmelig tur til et hemmeligt sted.
HUC - Shoppetur - d. 29. oktober
Vi tager et smut til Hillerød og shopper. Vi er senere hjemme denne dag, ca. kl. 19 og du skal selv sørge for at komme hjem fra HUC.
HUC - X-jump - d. 22. oktober
Husk at få underskrevet ansvarsfraskrivelsen. Vi kommer senere hjem, ca. kl. 19.00 og du skal selv sørge for at komme hjem fra HUC.
 
 
program HUC oktober-01
 
 
program HUC oktober-02
 
 
program HUC oktober-03
 
 
program HUC oktober-04


Senest opdateret 30.09.2019 22:10 af LBFRO