Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
Ungdomsskolen
 
 
Gribskov Ungdomsskole er stedet for dig der er ung i Gribskov Kommune
Ungdomsskolen er for alle unge mellem 13 år (7. klasse) og 18 år i Gribskov kommune.
Det er gratis at gå på ungdomsskole, undtagen weekend- og ugehold.
Der er undervisning i Græsted hver mandag og onsdag samt i weekenden.
Der er undervisning i Helsinge hver tirsdag og torsdag samt i weekenden.

Det er gratis at køre med bussen hver aften; mandag til torsdag. Se busplanen i programmet.
Første undervisningsdag er den 19. september.
Du får brev eller mail om, hvornår dit hold starter.
 
Ungdomsskole tilmelding
Klik på et hold for at læse mere om holdet og tilmelde dig.

Arkæologi_540x360
Arkæologi
Går du og drømmer om at finde den store skat fra fortiden? Så har du mulighed for at lære nogle gode fif.

Billedskolen, Tegn, mal, design!
Kom og mød andre, der ligesom dig synes det er sjovt at udtrykke sig visuelt. Vi skal udforske forskellige teknikker og materialer indenfor tegning, maleri, skulptur og design

ck2
Cirkus, Artist
Du behøver ikke at kunne noget, det skal vi nok lære dig. Men kan du noget særligt… trylle, gå på hænder, lave akrobatik, sluge ild eller noget helt andet… Så sig det til os i god tid, så er der måske et helt nummer til dig i årets forestilling.

billet
Cirkus, Billetsalg
Når du er med i billetsalget, skal du tage imod bestillinger, enten i billetvognen eller over telefonen. Du skal være med til holde styr på reservationerne og salget at billetter.

tjener
Cirkus, Cirkustjener
I Cirkus Kanutski er der mange forskellige opgaver der skal løses. Du skal hjælpe publikum på plads, hjælpe med at holde pladsen pæn, være med til at give en hånd når der er brug for det – kort sagt en cirkustjener er en altmuligmand.

cirkus-kanutski5
Cirkus, Foto og PR
Der skal tages mange billeder af Cirkus Kanutski og alle de medvirkende. Fotograferne tager billeder fra første til sidste dag. De gode billeder lægges op på hjemmesiden og sendes til aviserne.

kiosk
Cirkus, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både til publikum og under prøverne.

cirkuskostumer
Cirkus, Kostume
Der er mange omklædninger i et cirkus. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til at holde orden i omklædningsteltet.

cirkuskøkken
Cirkus, Køkken/Service
I køkkenet kan du være med til at sætte det eget personlige præg på maden og du behøver ikke at kunne lave mad. Du er også med til at planlægge menuen og til at købe ind. Ét er sikkert, der skal laves meget mad og vi har det rigtigt sjovt.

sminke
Cirkus, Makeup artist
Som sminkør skal du hjælpe artisterne med deres makeup. Der skal laves sjove klovnemasker, sminkes prinsesser, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.

orkester
Cirkus, Orkester
Kan du spille på et instrument og har lyst til at spille i cirkusorkesteret, så skal kan du melde dig her.

Cirkus, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter i et cirkus. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for at rekvisitterne kommer ind og ud af manegen.

Cirkus, Savsmuld
Hver dag udgiver vi et cirkusblad, Savsmuld. Her er vigtige informationer om cirkus, samt en masse cirkussladder. Går du med en journalist i maven og har lys til at skrive. Deadlines skal overholdes, interview,billeder findes. Der er tryk på og det sjovt

mixer1
Cirkus, Tekniker
Som tekniker er du med til at sørge for lyd og lys til under forestillingen. Det er også teknikerne som sørger for lys i sminke og omklædningsteltet samt lys i campingvognene og på pladsen.

Faglig fordybelse 2016/17

Faglig fordybelse 2017/18
Faglig fordybelse 2017/18

Friluftcamp, Grejbank 10-14 år
Friluftscamp er en uge i sommerferien fyldt med masser af oplevelser, læring om naturen, fysisk aktivitet, sjov og udfordringer i trygge rammer i fællesskab med andre jævnaldrende. Tilmeldning til Thomas Lindum, thlin@ribskov tlf. 72496362 Pris: 700 kr

knallert teori
Færdselsrelateret førstehjælp
Skal du have kørekort til traktor, bil eller motorcykel skal du også have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hvis vi ikke har nogen åbne hold, kan du melde dig her, så er du på venteliste, og vil blive tilbudt en plads, på næste hold.

knallert teori
Førstehjælp HUC 10/9-17
Færdselsrelateret kursus, det gælder til kørekort til bil, traktor, knallert mv. Lørdag d. 10/9-17, HUC, Kanutskivej 5,der er LEDIGE pladser, så klik på holdet og meld dig til . . .

knallert teori
Førstehjælp Karl. 26/8 - 17
Færdselsrelateret kursus, det gælder til kørekort til bil, traktor, knallert mv. d. 26/8-17, Græsted Hovedgade 29, der er LEDIGE pladser, så klik på holdet og meld dig til . . .

my-guitar-1424853
Guitar
Lejrbål og guitar - DET hører bare sammen - der er scorepoint at hente, hvis man er den der kan slå tonen an til bålsangen - kom og lær det her :-)

gt_022
Jagttegn, næste hold
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Du kan melde dig til jagttegn her på ungdomsskolen.

Kanotur til Sverige
Vi skal til Sveriges sydligste vildmark, og til en af de største søsystemer i Sydsverige. Vi vil padle i mennesketomme områder og slå lejr på øde øer. Vandet vi sejler i er så rent at vi kan drikke af det.

knallert teori
Knallert HUC Aug 17 LR
Holdet starter 8/8 - 17. Læreren hedder Lasse Røssel.Der er ikke flere pladser på dette hold. Meld dig til på holdet Knallert kørekort i HUC, så kommer du med næste gang der er plads, hvis du er ved at fylde 15 år.

knallert karlsminde
Knallert Karl Aug 17 Jesper
Holdet starter 9/8 - 17. Læreren hedder Jesper Holst Olsen. Der er ikke flere pladser på dette hold. Meld dig til på holdet Knallert kørekort på Karlsminde, så kommer du med næste gang der er plads, hvis du er ved at fylde 15 år.

knallert1
Knallert kørekort i HUC
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter.

knallert karlsminde
Knallert kørekort på Karlsminde
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter.

motocross
Motocross, Jeg har kørt før sæson 2016/17
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt.

Motocross, Ny på banen
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt.

cigaretter
Rygestop, HUC
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du skal starte.

cigaretter
Rygestop, Karlsminde
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du skal starte.

teater
Teaterhold
Kom og afprøv din indre skuespiller på teaterholdet, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med professionelle øvelser og tilgange til skuespil.

teater
Teaterhold - Julemandens skat
Kom og afprøv din indre skuespiller på teaterholdet, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med professionelle øvelser og tilgange til skuespil.

webdesign
Webdesign
Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside....? Der findes et hav af teknikker og måder at gøre det på. Vi kommer til at arbejde med CMS systemer som eksempelvis Joomla og Wordpress, men også alm. HTML, CSS, PHP og JavaScript.


Senest opdateret 29.05.2017 12:20 af TFBAC