Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
Ungdomsskolen
 
 
Ungdomsskole tilmelding
Klik på et hold for at læse mere om holdet og tilmelde dig.

HUSK AT UDFYLDE MOBILNR. VI KOMMUNIKERE MEST VIA SMS

Maglehøj brand sommer 2017
Brandkadét
I samarbejde med Frederiksborg Brand og Redning. Har du også altid drømt om at blive brandbekæmper? Som Brandkadét kommer du til at prøve Brandslukning, Førstehjælp, Forebyggelse af ulykker og meget mere.
ck2
Cirkus, Artist
Du behøver ikke at kunne noget, det skal vi nok lære dig. Men kan du noget særligt… trylle, gå på hænder, lave akrobatik, sluge ild eller noget helt andet… Så sig det til os i god tid, så er der måske et helt nummer til dig i årets forestilling.
billet
Cirkus, Billetsalg
Når du er med i billetsalget, skal du tage imod bestillinger, enten i billetvognen eller over telefonen. Du skal være med til holde styr på reservationerne og salget at billetter.

tjener
Cirkus, Cirkustjener
I Cirkus Kanutski er der mange forskellige opgaver der skal løses. Du skal hjælpe publikum på plads, hjælpe med at holde pladsen pæn, være med til at give en hånd når der er brug for det – kort sagt en cirkustjener er en altmuligmand.
cirkus-kanutski5
Cirkus, Foto og PR
Der skal tages mange billeder af Cirkus Kanutski og alle de medvirkende. Fotograferne tager billeder fra første til sidste dag. De gode billeder lægges op på hjemmesiden og sendes til aviserne.
kiosk
Cirkus, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både til publikum og under prøverne.

cirkuskostumer
Cirkus, Kostume
Der er mange omklædninger i et cirkus. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til at holde orden i omklædningsteltet.
cirkuskøkken
Cirkus, Køkken/Service
I køkkenet kan du være med til at sætte det eget personlige præg på maden og du behøver ikke at kunne lave mad. Du er også med til at planlægge menuen og til at købe ind. Ét er sikkert, der skal laves meget mad og vi har det rigtigt sjovt.
sminke
Cirkus, Makeup artist
Som sminkør skal du hjælpe artisterne med deres makeup. Der skal laves sjove klovnemasker, sminkes prinsesser, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.

orkester
Cirkus, Orkester
Kan du spille på et instrument og har lyst til at spille i cirkusorkesteret, så skal kan du melde dig her.
rekvisit ethuler
Cirkus, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter i et cirkus. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for at rekvisitterne kommer ind og ud af manegen.
savsmuld
Cirkus, Savsmuld
Hver dag udgiver vi et cirkusblad, Savsmuld. Her er vigtige informationer om cirkus, samt en masse cirkussladder. Går du med en journalist i maven og har lys til at skrive. Deadlines skal overholdes, interview,billeder findes. Der er tryk på og det sjovt

mixer1
Cirkus, Tekniker
Som tekniker er du med til at sørge for lyd og lys til under forestillingen. Det er også teknikerne som sørger for lys i sminke og omklædningsteltet samt lys i campingvognene og på pladsen.
kemi
Eksamenshjælp - den mundtlige naturfagsprøve i 9. klasse
Går du i 9. klasse og er lidt usikker om den afsluttende mundtlige naturfags prøve i fysik, Kemi, biologi og geografi. Vil du gerne have styr på kravene til prøven? Vil du føle dig tryg og klar til den? og få en god karakter. Alle dage på Nordstjerneskolen i Helsinge, Mødested: Flagstangen
Eksamenshjælp, Dansk
Er du en af de heldige, som skal til dansk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.

Eksamenshjælp, Engelsk
Er du en af de heldige, som skal til engelsk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.
eksamen matematik
Eksamenshjælp, Matematik
Er du en af de heldige, som skal til matematik eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.
Eksamenshjælp, Tysk
Er du en af de heldige, som skal til tysk eksamen i år og godt kunne bruge lidt eksamens hjælp.

Filmvæksthuset, på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hv
Har du lyst til at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig. På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf
Friluftscamp første uge i sommerferien 2019
Træklatring - snorkling - o-løb - fæld et træ - kajak - kano - vi forventer du deltager hele ugen, og er frisk på de udfordringer du møder, og du er en del af fællesskabet.
førstehjælp
Færdselsrelateret førstehjælp
Skal du have kørekort til knallert, traktor, bil eller motorcykel skal du også have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hvis vi ikke har nogen åbne hold, kan du melde dig her, så er du på venteliste, og vil blive tilbudt en plads, på næste hold. Det er VIGTIGT du har din egen mail, ellers kan du ikke modtage beviset.

førstehjælp
Førstehjælp Karlsminde 11/5-19
Færdselsrelateret kursus som gælder til knallert, traktor, motorcykel og bil. Løndag d. 11/5-19 kl. 8:00-16:00, på Karlsminde, Græsted Hovedgade 29, 3230 Græsted - indgang i gården. Medbring mad og drikke.
gt_022
Jagttegn, HUC
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Der er MØDEPLIGT ALLE søndage i marts måned, hvis du vil til prøve. Pris: 800,00
knallert
Knallert HUC Maj 19 LR
DER ER LEDIGE PLADSER - klik her for tilmelding. Holdet starter tirsdag d.7/5-19 kl 19:00. Læreren hedder Lasse Røssel. Førstehjælp er d. ???-19

knallert
Knallert HUC Marts 19 LR
Holdet starter tirsdag d.5/3-19 kl 9:00. Læreren hedder Lasse Røssel. Førstehjælp er d. ???-19
knallert karlsminde
Knallert Karl April 19 Jesper
Holdet starter mandag d. 29/4-19 kl. 18:00. Din lærer hedder Jesper H Olsen. Der er ikke flere pladser på dette hold. Meld dig til på holdet Knallert kørekort på Karlsminde, så kommer du med næste gang der er plads, hvis du er ved at fylde 15 år.
knallert1
Knallert kørekort i HUC
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.

knallert karlsminde
Knallert kørekort på Gasværket
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort på Gasværket, Gasværksvej 21, skal du melde dig på dette hold/ventliste. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.
knallert karlsminde
Knallert kørekort på Karlsminde
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.
Frasier-Cake
Konditor HUC
Elsker du at bage lækre kager, eller kunne du tænke dig at lære det? Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød og dejligste desserter. Du kan blandt andet prøve kræfter med franske macarons til vennerne, kagehuse til jul og kransekage til nytår.

food-cupcake-pretty-wallpaper-143699-143003032219
Konditor, Karlsminde
Elsker du at bage lækre kager, eller kunne du tænke dig at lære det? Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød og de dejligste desserter. Du kan blandt andet prøve kræfter med franske macarons til vennerne, kagehuse til jul og kransekage til nytår.
matematik 4
Matematik for alle, Gasværket
Matematik er faktisk et rigtigt sjovt og spændende fag! Hvis du er uenig, er det måske fordi, du synes det er for svært, eller fordi undervisningen i skolen virker kedelig. På matematikholdet i ungdomsskolen vil vi regne på sjove opgaver.
motocross
Motocross - Jeg er ny 2018-19
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt. Der køres fra 1/8 - 30/6. Kontingent opkræves for perioden 1/4 - 30/9.

motocross
Motocross, Jeg har kørt før sæson 2018/19
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt. Der køres fra medio marts - medio november. Kontingent opkræves for perioden 1/4-30/9.
Motorsporten
Motorsport og Mekanik
Lær om motorer, reparer dem - vi skal kører gocart, og se supercross i Herninghallerne - du skal også selv prøve en crosser - HUSK det er BÅDE for drenge og piger.
raft2
Riverrafting / Vildmarkstur. Tidspunkt kommer.
Water Rafting weekend med gys, spænding og udfordringer. Få hjertet lidt op i gear. Iklædt våddragt, skal manøvrere din gummibåd, gennem de svenske fosser. Vi skal selvfølgelig hygge og grille vores aftensmaden over bål. Det koster 400,- kr. at deltage.

rygestop 4
Rygestop, Gasværket. Til hver en tid.
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du starter. Tidspunkt: Efter behov
rygestop 2
Rygestop, HUC. Til hver en tid.
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du skal starte.
rygestop 3
Rygestop, Karlsminde. Til hver en tid.
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du starter. Tidspunkt: Efter behov

Lejr3
Sommerlejr 1-7/7 2019
Lejrbål - sejle i kano - klatre på klipper - hygge med vennerne, eller måske finde en - bade i skovsøer - se en elg ?? Har du lyst . . så tag med, langt væk hjemmefra, oppe i de svenske skove. Vi tager af sted i den første uge i sommerferien. 1-7 juli 2019.
espania
Spansk, HUC kl.19:00
Hasta la vista - holdet er i gang, der er plads til flere . . . Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid fra d. ???–d. xxxx, hvor du kan teste dine færdigheder.
teater
Teaterhold
Kom og afprøv din indre skuespiller på teaterholdet, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med professionelle øvelser og tilgange til skuespil.

traktor
Traktorkørekort
Du kan tage traktorkørekort i Ungdomsskolen. Du kan begynde før du fylder 16 år. Du kan først gå til teoriprøve et halvt år, før du fylder 16 år og den praktiske del, den dag du fylder 16 år. Et traktorkørekort giver dig lov til, at køre traktor på vejene. Teoridelen omfatter: Færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser,teknisk gennemgang af traktor, lovplig-tigt færdselsrelateret førstehjælpskursus. Det koster 1600,- kr. derudover skal du betale: lægeattest, stempelafgift, prøvegebyr samt pasbillede.
traktor
Traktorkørekort okt uge 43. 2018
Holdet er startet, og modtager ikke flere tilmeldinger.
Ungefilosofi
Kom og vær med til et sjovt og hyggeligt hold. Her kan vi tale om alt mellem himmel og jord. Identitet: Hvem er jeg og hvordan bliver jeg den jeg er? Tolerance, fællesskab, inklusion: Hvordan skaber vi gode fællesskaber, hvor der er plads til os alle, uanset forskelligheder? Livssyn: Verdsligt/religiøst livssyn, meningen med livet og døden.
 
Gribskov Ungdomsskole er stedet for dig der er ung i Gribskov Kommune

Ungdomsskolen er for alle unge mellem 13 år (7. klasse) og 18 år i Gribskov kommune.

Det er som udgangspunkt gratis at gå på ungdomsskolen, undtagen hold med overnatning eller ud af huset. Der kan betales ved tilmelding, eller via mobilpay til 7249 9998, husk at angiv navn på deltager samt hvilket hold der betales for.


Der er undervisning i Græsted hver mandag og onsdag samt i weekenden.
Der er undervisning i Helsinge hver tirsdag og torsdag samt i weekenden.

Det er gratis at køre med bussen hver aften; mandag til torsdag. Se busplanen i programmet.
Første undervisningsdag er den 25. september.
Du får sms eller mail om, hvornår dit hold starter. 

Tryk på nedenstående link for at se programmet.

 Senest opdateret 08.11.2018 08:01 af SPKMO