Cirkus Kanutski

Cirkus siden 1973

Hver sommer siden 1973, har Helsinge Ungdomscenter lavet cirkus for børn. De første mange år ved Helsinge Byfest, men nu fortsætter vi på egen hånd.

 

Vi optræder i et rigtigt cirkustelt, og Kanutski har mange flotte, og rigtige cirkusvogne. Cirkus er en hel lejr, for alle unge der der har lyst i Gribskov Kommune. Vi øver og laver forestillinger i de sidste 10 dag af skolesommerferien og du kan bo på cirkus pladsen imens, hvis du har lyst.

 

Har du lyst til at være med? Du kan blive artist, journalist, videomand, tekniker, rekvisitør, sminkøse, påklæderske, billetsælger, køkkenpersonale eller noget helt andet. Du kan tilmelde dig her via hjemmesiden, eller du kan kontake Gribskov Ungdomsskole. Der åbnes for tilmeldingerne i foråret.

 

Det er sjovt at være med til Cirkus Kanutski - Duften af savsmuld, kammeratskabet, solen, kostumerne og det hele, er med til at gøre Kanutski til en fantastisk god sommeroplevelse.

 

Det er skægt i Kanutski...

 

Køb jubilæumsbogen her

Cirkus Kanutski

Cirkus Kanutski er fra d. 1 august til d. 11 august.
Fra 6. klasse
Cirkus, Artist
Cirkus, Artist
Du behøver ikke at kunne noget, det skal vi nok lære dig. Men kan du noget særligt… trylle, gå på hænder, lave akrobatik, sluge ild eller noget helt andet… Så sig det til os i god tid, så er der måske et helt nummer til dig i årets forestilling.
Cirkus, Billetsalg
Cirkus, Billetsalg
Når du er med i billetsalget, skal du tage imod bestillinger, enten i billetvognen eller over telefonen og nettet. Du skal være med til holde styr på reservationerne og salget at billetter.
Cirkus, Cirkustjener
Cirkus, Cirkustjener
I Cirkus Kanutski er der mange forskellige opgaver der skal løses. Hygge omkring publikum mellem forestillingerne. Du skal hjælpe publikum på plads, hjælpe med at holde pladsen pæn, være med til at give en hånd når der er brug for det – kort sagt en cirkustjener er en altmuligmand.for det – kort sagt en cirkustjener er en altmuligmand.
Cirkus, Foto og PR
Cirkus, Foto og PR
Der skal tages mange billeder af Cirkus Kanutski og alle de medvirkende. Fotograferne tager billeder fra første til sidste dag. De gode billeder lægges op på hjemmesiden og sendes til aviserne.
Cirkus, Kiosk
Cirkus, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både til publikum og under prøverne.
Cirkus, Kostume
Cirkus, Kostume
Der er mange omklædninger i et cirkus. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til at holde orden i omklædningsteltet.
Cirkus, Køkken/Service
Cirkus, Køkken/Service
I køkkenet kan du være med til at sætte det eget personlige præg på maden og du behøver ikke at kunne lave mad. Du er også med til at planlægge menuen og til at købe ind. Ét er sikkert, der skal laves meget mad og vi har det rigtigt sjovt.
Cirkus, Makeup artist
Cirkus, Makeup artist
Som makeup artist, skal du hjælpe artisterne med deres makeup. Der skal laves sjove klovnemasker, sminkes prinsesser, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.
Cirkus, Orkester
Cirkus, Orkester
Kan du spille på et instrument og har lyst til at spille i cirkusorkesteret, så skal kan du melde dig her.
Cirkus, Rekvisitør
Cirkus, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter i et cirkus. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for at rekvisitterne kommer ind og ud af manegen.
Cirkus, Savsmuld
Cirkus, Savsmuld
Hver dag udgiver vi et cirkusblad, Savsmuld. Her er vigtige informationer om cirkus, samt en masse cirkussladder. Går du med en journalist i maven og har lys til at skrive. Deadlines skal overholdes, interview,billeder findes. Der er tryk på og det sjovt
Cirkus, Tekniker
Cirkus, Tekniker
Som tekniker er du med til at sørge for lyd og lys til under forestillingen. Det er også teknikerne som sørger for lys i sminke og omklædningsteltet samt lys i campingvognene og på pladsen.
Cirkus værksted
Cirkus værksted
Har du lyst til at hjælpe Morten Bo og Ronnie med at reparerer vores cirkusvogne, så meld dig på dette hold.


Senest opdateret 26.02.2024 09:29 af TFBAC