Salgsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved betaling med MobilePay på vores hjemmeside gælder følgende salgs & leveringsbetingelser.

Aftaleindgåelsen
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Gribskov Ungdomsskole har registreret og modtaget betaling.

Levering

Billetter til arrangementer
Gribskov Ungdomsskole sender kun billetter inden for Danmarks grænser. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, og du har dem i hæ¦nde senest 3 hverdage efter købet. Billetterne sendes til dig som PDF fil på din e-boks eller e-mail adresse.

 

Betaling
Du kan betale med Dankort eller Mobilepay. Når du betaler, hæves beløbet først på din konto, når billetterne er reserverede til dig.

 

Gebyrer ved betaling
 
Det er pt. gratis, at bruge Dankort og MobilePay.

 

Bortkomst af billetter
Gribskov Ungdomsskoles billetsystem betyder, at Gribskov Ungdomsskole kan udstede en ny billet til dig, hvis billetten bliver væk før arrangementet. Billetten er registreret i dit navn og ved bortkommelse, vil navnet på billetten kontrolleres.


Modtager du ikke billetten med posten, kan Gribskov Ungdomsskole udskrive en ny billet til dig uden omkostning og risiko for dig som kunde. Den gamle billet vil blive annulleret og kan ikke anvendes i indgangen. For genudskrivning af forsvundne billetter, skal du rette henvendelse til Gribskov Ungdomsskole med ønske om genudskrivning SENEST 2 HVERDAGE inden arrangementets start.

 

Refundering
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.
Som agent for andre arrangører end Gribskov Ungdomsskole hæfter Gribskov Ungdomsskole ikke for tilbagebetalingen i forbindelse med en aflysning. Gribskov Ungdomsskole søger kontraktuelt for at sikre, at arrangøren refunderer billetkøbesummen i tilfælde af en eventuel aflysning, men kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

 

Opkrævet billetgebyr refunderes ikke.
I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

 

Aflysning
Aflysning dækker kun over at arrangementet slet ikke gennemføres. Ændringer i repertoiret, af datoen, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. anses således ikke som aflysning.

 

Reklamation
Enhver form for reklamation der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter til et arrangement, skal du straks kontakte Gribskov Ungdomsskole på ungdomscenter@gribskov.dk eller telefon 7249 9999 .

 

Forbehold
Gribskov Ungdomsskole tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer.

Gribskov Ungdomsskole forbeholder sig ret til at ændre på pladstildelingen indenfor samme billetkategori, samt flytte til anden kategori mod at udbetale kunden en eventuel prisdifference.

Gribskov Ungdomsskole er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab, såfremt ansvar foreligger efter dansk rets almindelige regler. Gribskov Ungdomsskoles ansvar er i sådanne tilfælde begrænset til den det betalte billetgebyr.

 

Gribskov Ungdomsskole er en del af Gribskov Kommune, CVR 29188440Senest opdateret 09.08.2022 10:20 af AOMOE