Billetbestilling

Her kan du bestille dine billetter til årets julemusical - Julehotellet

 

Julehotellet er et sted, hvor nisser kan komme forbi og slappe af i løbet af den travle julemåned, december. Der kommer mange slags nisser alt lige fra julemandens slædenisser, til drillenisser som er svært uopdragne, og sætter manges tålmodighed på prøve. Den topmoderne magi som er på julehotellet, gør at alt er styret via en receptionsklokke, som holder styr på, hvilke nisser der er ankommet og hvilke værelser der er ledige.

 

Desværre begynder magien på mystisk vis at give udslag og klokken virker derfor ikke længere optimalt. Hotellets Receptionisse forsøger ihærdigt at finde ud af hvad der er galt, men der er svært at finde hoved og hale i det hele, når man pludselig skal gøre tingene på gammeldags manér. I mellemtiden har hotellets Piccoline gemt en menneskefamilie i kælderen da hun ikke vil give Receptionissen unødig bekymring.

 

Men Julehotellet frygter for sin egen eksistens, og for at få styr på magien sender hotellet sit forsvar afsted, det frygtelige ’Siala’

Siala er ikke til at spøge med og vil gøre alt, hvad hun kan for at tilintetgøre det, som forstyrrer magien. Det er nu op til menneskepigen Eva og Piccoline, at se om de kan redde hotellet og magien og dermed redde julen. 

 

Saloversigt
Der er ikke nummererede pladser


Senest opdateret 31.10.2022 09:48 af MSOEN