Teaterhold, HUC

Har du ambitioner om at spille teater.
Vi vil arbejde med at blive dygtigere og mere målrettede. Med teater øvelser, tekst arbejde, og krop i rum, går vi fra leg til skuespil, og får oplevelsen af, hvad det vil sige at stå på en scene, at videregive en historie; fiktiv eller virkelig oplevelse fra eget liv eller andres. At finde ud af hvad det vil sige at spille teater, og spille foran et publikum. Teater er en holdsport hvor man løfter i flok.

Har du ambitioner om at spille teater.

Vi vil arbejde med at blive dygtigere og mere målrettede.

Med teater øvelser, tekst arbejde, og krop i rum, går vi fra leg til skuespil, og får oplevelsen af, hvad det vil sige at stå på en scene, at videregive en historie; fiktiv eller virkelig oplevelse fra eget liv eller andres. At finde ud af hvad det vil sige at spille teater, og spille foran et publikum. Teater er en holdsport hvor man løfter i flok.

Vi arbejder med tekstforståelse, maskens arbejde, sjove dramaøvelser, skuespiltræning, rolle arbejde, impro, krop, stemme og meget mere.

Vi vil også prøve at få et samarbejde op og køre med ungdomsskolens filmhold, om små produktioner og optagelser.

Teaterhold, HUC
Har du ambitioner om at spille teater. Vi vil arbejde med at blive dygtigere og mere målrettede. Med teater øvelser, tekst arbejde, og krop i rum, går vi fra leg til skuespil, og får oplevelsen af, hvad det vil sige at stå på en scene, at videregive en historie; fiktiv eller virkelig oplevelse fra eget liv eller andres. At finde ud af hvad det vil sige at spille teater, og spille foran et publikum. Teater er en holdsport hvor man løfter i flok.
Info
#10.099
Tor. 19:00-21:40
Startdato
23.09.2021
Slutdato
17.03.2022
Undervisningsgange
22 gange
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
17.08.2021
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Thomas Lykke Jensen
Placering

Helsinge Ungdomscenter
Har handikap venlig indgang placeholder
Sal
Har handikap venlig indgang placeholder
Kanutskivej 5
3200 Helsinge
Tilmeld dig eller via


Senest opdateret 16.11.2021 09:43 af TFBAC