Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
 
 
20100228_132444__DSC4700
Musical
Hvert år laver vi musical i HUC og du har chancen for at være med.
Her er der plads til alle også selv om du ikke vil/kan synge eller danse.
Som skuespiller skal du til en audition. Omkring november afholder vi audition, det er ikke en optagelse prøve, men en prøve hvor vi kan se hvilken roller som passer bedst til dig. Til audition skal du synge en sang, læse lidt op og danse. Det er ikke noget særligt, så du skal ikke være nervøs.
Vi starter prøverne først i december. I januar går det for alvor løs. Vi øver hver lørdag kl. 14.00 (12.00) – 17.00 (18.00) + ekstraprøver efter behov, frem til ca. 2 uger før påske. I prøveperioden vil der være 1 – 2 øve weekender.
 
Der er mødepligt til alle prøverne, så du skal sikre dig at du kan komme til alle prøverne inden vi går i gang. Udover lørdagsprøverne kan der også komme prøver på hverdage. Du får en køreplan til den første prøve.
 
Vi har ca. 10 forestillinger i løbet af de to uger op til påske. Det er hårdt at lave musical, men super sjovt.
 
Vi har brug for jer alle, også selv om du ikke har lyst til at stå på scenen. Der er brug for sminkører, teknikere, påklædersker, sufflører, kioskfolk, parkeringsvagter, rekvisitører, scenefolk og mange flere. For at musicalen kan blive er succes, er alle meget vigtige.
 
Vi opfører 8-10 forestillinger i ugerne op til påske.
 
Vi har blandt andet opført disse spændende musical:
Skatteøen (1992, 1995 og 2003), Nattergalen (1996), Ronja Røverdatter (1997 og 2008), Atlantis (2000, 2006 og 2013) Faldne Engle (2001), Flyvende Øjne (2002), Klokkeren fra Notre Dame (2004), Verden Venter (2005), 1212 – Vejen til Jerusalem (2007), Hair (2009), Blues Brothers (2010), Grease (2011), The Commitments (2012), En historie om Kærlighed (2014), Lucy in the sky (2015), Den eneste Ene (2016), Vi maler byen rød (2017).
 
 
Tilmelding

Musical, Blad
Går du med en journalist i maven? I musical bladet, står vigtige informationer om musicalen, samt en masse løst og fast musicalsladder. Der er tryk på og det er rigtig sjovt.
Musical, Foto og PR
Kan du li' at tage billeder, for der skal tages rigtig mange, af alle de medvirkende til musicalen.
Musical, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både under prøverne og under forestillingerne..

Musical, Kostume
Der er mange omklædninger i en musical. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til, at holde orden i omklædningsteltet.
Musical, Makeup artist
Som makeup artist skal du hjælpe skuespillerne med deres makeup. Der skal laves sjove og alvorlige ansigter. De barske fyre skal have en overhaling, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.
Musical, Parkering
Når folk ankommer, skal de vises på plads. Det gør alle vores parkeringsvagter. Det er lidt af et puslespil at have plads til alle bilerne. Det gælder om at holde overblik. Vi hygger og har det sjovt imens.

Musical, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter på et teater. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for tingene under musicalen.
Musical, Skuespiller
Som skuespiller skal du til audition. Her skal du synge, danse og læse lidt op. Det er ikke noget særligt, så du skal ikke være nervøs. Det er kun så vi kan finde den bedst mulige rolle til dig.
Musical, Tekniker
Kan du lide, at arbejde med teknik eller video? Så skal du melde dig som Tekniker. Vi sørger for opsætning af højtalere, lamper, lys- og lydmixer samt video kameraer. Under forestillingen skal der køres videokameraer, føres følgespot, afvikles lyd og lys.

Tekniker - Gavefabrikken - Julestykke 2018
Kan du lide, at arbejde med teknik eller video? Så skal du melde dig som Tekniker. Vi sørger for opsætning af højtalere, lamper, lys- og lydmixer samt video kameraer. Under forestillingen skal der køres videokameraer, føres følgespot, afvikles lyd og lys.
 
 
Her kan du booke en tid til casting
Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.


Senest opdateret 26.10.2017 14:03 af SPKMO