Karlsminde
Læs mere i fritidsklubbrevet omkring hvad der sker på Karlsminde den næste måned. Her står der lidt om hvilke arrangementer der kræver tilmelding og betaling. Meld dig til arrangementerne under fanen aktivitetstilmelding.

88,98 KB
19,56 KB

Aktivitetstilmelding
Herunder melder du dig til de aktiviteter som vi afholder i Fritidsklubben. Du skal være opmærksom på, at nogle af turene koster penge og at der er begrænsede pladser.

Besøg på Gasværket - Karlsminde - d. 14. september
Kom med op og besøg fritidsklubben Gasværket i Gilleleje.
Fritidsklubfest - d. 21. september
Den første fest for 6. klasser bliver holdt i HUC. Festen er for alle der går i 6. klasse i Gribskov kommune - du behøver ikke være tilmeldt fritidsklubben for at kunne deltage. Festen starter kl. 19 og slutter igen kl. 22. Du skal selv sørge for at komme frem og tilbage til HUC. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i kiosken, slushicebaren og pølsevognen. Det koster ikke noget at komme ind.
Klatring - Karlsminde - d. 10, september
Du kan tage med ud og klatre med fritidsklubben. Der vil være udfordringer for dig som aldrig har prøvet at klatre før, men også til dig, som ved hvad det handler om. Husk, at få underskrevet en klatretilladelse, hvis du vil deltage. Den ligger som pdf fil øverst ved tilmeldingerne.

Knallert - Karlsminde - d. 24. september
Knallert - Karlsminde - d. 26. september