Aktiviteter i naturen
Her er inspiration og vejledning til forskellige typer aktiviteter i naturen, og forskellige måder at bruge naturen på.
Tag et kig og bliv inspireret til at gå udenfor:-)

Desuden tilbyder vi afholdelse af en række aktiviteter.

FF 16
Forårsfestival, for 5. og 6. klasser
Torsdag d. 8.juni 2017 for 5. klasser
Fredag d. 9. juni 2017 for 6. klasser
Tilmelding: https://skoleidraet.nemtilmeld.dk/13

20150217_140026
Sauna og vinterbadning
Primært i de kolde måneder (en super oplevelse med sne).
Kan afholdes ved sø eller hav, og kombineres med andre aktiviteter, såsom bålaktiviteter, mad på bål, læring i uderummet/udeskole, O-løb m.m.

20150507_121143
Brobygning for kommende 7. klasser
Aktivitetsdag med fokus på samarbejde og teambuilding.
Dagen og aktiviteterne planlægges i samarbejde med jer, så det bliver med udgangspunkt i jeres tanker og ønsker, samt den aktuelle elevgruppe, og aktiviteterne kan kombineres på mange måder, også i forhold til det sted vi vælger at afholde dagen.

20150520_124436
Træklatring
Få en god oplevelse med træklatring, i 20 eller 2 meters højde, afhængig af om vi har fokus på at skubbe grænser eller lære teknik. Alle bliver udfordret.
Træklatring bør kombineres med andre aktiviteter, så der ikke bliver for meget ventetid, såsom bålaktiviteter, O-løb eller forskellige slags faglig læring og fordybelse i naturen.

Løb
O-løb
I Gribskov Kommune har vi mange skove og områder med faste O-løbsposter. Kortene kan frit hentes og printes på www.findveji.dk, eller kort og kompas kan lånes i Grejbanken.
Det er også muligt at få en introduktion til O-løb med kort og kompas. Kontakt Thomas.
Desuden har vi mulighed for at lave en sprintbane, med tidstagning med chip.

Snitning og grøn sløjd
I Grejbanken kan du låne to meget velassoterede snittekasser, samt snittebænke, save og økser.
Det er oplagt at tage værktøjet med i skoven, f.eks. i den lukkede trailer.
Der kan findes meget inspiration på www.skoven-i-skolen.dk, søg på "snitte".
I december måned kan snittes julepynt.

Adventure, løb, udfordring og teambuilding
TB løb
Har du en gruppe eller klasse som skal udfordres, og have nogle gode oplevelser sammen i naturen, kan vi arrangere et løb med passende udfordringer, længde, form og indhold.
Løbet kan have et fagligt fokus, eller fokus på bevægelse, samarbejde eller andet.
Henvend dig og vi kan sammensætte et løb som passer til dig, din gruppestørrelse, alder, fokus og område.

Senest opdateret 05.04.2017 13:41 af THLIN