Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
Ungdomsskolen
 
Gribskov Ungdomsskole er stedet for dig der er ung i Gribskov Kommune

Ungdomsskolen er for alle unge mellem 13 år (7. klasse) og 18 år i Gribskov kommune.

Det er som udgangspunkt gratis at gå på ungdomsskolen, undtagen hold med overnatning eller ud af huset. Der kan betales ved tilmelding, eller via mobilpay til 7249 9998, husk at angiv navn på deltager samt hvilket hold der betales for.


Der er undervisning i Græsted hver mandag og onsdag samt i weekenden.
Der er undervisning i Helsinge hver tirsdag og torsdag samt i weekenden.

Det er gratis at køre med bussen hver aften; mandag til torsdag. Se busplanen i programmet.
Første undervisningsdag er den 25. september.
Du får sms eller mail om, hvornår dit hold starter. 

Tryk på nedenstående link for at se programmet.

 

 
8,51 MB
 
Ungdomsskole tilmelding
Klik på et hold for at læse mere om holdet og tilmelde dig.

HUSK AT UDFYLDE MOBILNR. VI KOMMUNIKERE MEST VIA SMS

3D-print og makerspace
ck2
Cirkus, Artist
Du behøver ikke at kunne noget, det skal vi nok lære dig. Men kan du noget særligt… trylle, gå på hænder, lave akrobatik, sluge ild eller noget helt andet… Så sig det til os i god tid, så er der måske et helt nummer til dig i årets forestilling.
billet
Cirkus, Billetsalg
Når du er med i billetsalget, skal du tage imod bestillinger, enten i billetvognen eller over telefonen. Du skal være med til holde styr på reservationerne og salget at billetter.

tjener
Cirkus, Cirkustjener
I Cirkus Kanutski er der mange forskellige opgaver der skal løses. Du skal hjælpe publikum på plads, hjælpe med at holde pladsen pæn, være med til at give en hånd når der er brug for det – kort sagt en cirkustjener er en altmuligmand.
cirkus-kanutski5
Cirkus, Foto og PR
Der skal tages mange billeder af Cirkus Kanutski og alle de medvirkende. Fotograferne tager billeder fra første til sidste dag. De gode billeder lægges op på hjemmesiden og sendes til aviserne.
kiosk
Cirkus, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både til publikum og under prøverne.

cirkuskostumer
Cirkus, Kostume
Der er mange omklædninger i et cirkus. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til at holde orden i omklædningsteltet.
cirkuskøkken
Cirkus, Køkken/Service
I køkkenet kan du være med til at sætte det eget personlige præg på maden og du behøver ikke at kunne lave mad. Du er også med til at planlægge menuen og til at købe ind. Ét er sikkert, der skal laves meget mad og vi har det rigtigt sjovt.
sminke
Cirkus, Makeup artist
Som sminkør skal du hjælpe artisterne med deres makeup. Der skal laves sjove klovnemasker, sminkes prinsesser, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.

orkester
Cirkus, Orkester
Kan du spille på et instrument og har lyst til at spille i cirkusorkesteret, så skal kan du melde dig her.
rekvisit ethuler
Cirkus, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter i et cirkus. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for at rekvisitterne kommer ind og ud af manegen.
savsmuld
Cirkus, Savsmuld
Hver dag udgiver vi et cirkusblad, Savsmuld. Her er vigtige informationer om cirkus, samt en masse cirkussladder. Går du med en journalist i maven og har lys til at skrive. Deadlines skal overholdes, interview,billeder findes. Der er tryk på og det sjovt

mixer1
Cirkus, Tekniker
Som tekniker er du med til at sørge for lyd og lys til under forestillingen. Det er også teknikerne som sørger for lys i sminke og omklædningsteltet samt lys i campingvognene og på pladsen.
førstehjælp
Færdselsrelateret førstehjælp
Skal du have kørekort til knallert, traktor, bil eller motorcykel skal du også have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hvis vi ikke har nogen åbne hold, kan du melde dig her, så er du på venteliste, og vil blive tilbudt en plads, på næste hold.
Maglehøj brand sommer 2017
Gennem ild og vand, sommerferieaktivitet
Har du krudt i dig? Vil gerne lære mere, om hvad det vil sige, at være livredder og brandkvinde/-mand. Tilmeld dig 3 dages gratis sommeraktivitet d. 16.17 og 18 juli 2018. 3 dage hvor du lærer at redde, til land og til vand, brandslukning og røgdykning.

friluftscamp-skilt
Grejbank Friluftcamp, 2018 Grejbank 10-14 år
Friluftscamp er en uge i sommerferien fyldt med masser af oplevelser, læring om naturen, fysisk aktivitet, sjov og udfordringer i trygge rammer i fællesskab med andre jævnaldrende.
knallert teori
Knallert HUC Aug 18 LR
Holdet starter tirsdag d. 14/8-18 kl 19:00 . Læreren hedder Lasse Røssel. Førstehjælp er d. ????
knallert1
Knallert kørekort i HUC
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.

knallert karlsminde
Knallert kørekort på Karlsminde
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter. Du bliver automatisk tilmeldt førstehjælpskursus, når du får plads på knallertkøreskolen.
motocross
Motocross, Jeg har kørt før sæson 2018/19
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt.
Motorcross - Jeg er ny 2018-19
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt.

cigaretter
Rygestop, HUC
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du skal starte.
cigaretter
Rygestop, Karlsminde
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du starter. Tidspunkt: Efter behov
Lejr3
Sommerlejr 2018
Lejrbål - sejle i kano - klatre på klipper - hygge med vennerne, eller måske finde en - bade i skovsøer - se en elg ?? Har du lyst . . . så tag med, langt væk hjemmefra, oppe i de svenske skove. Vi tager afsted i den første uge i sommerferien. 2-8 juli

teater
Teaterhold - Gavefabrikken - Julestykke 2018 ( audition)
Du kan melde dig til dette hold, under forudsætning af, du har gået på teaterholdet og modtaget undervisning i scenekunst. Forestilling 7-8-9 dec.
traktor
Traktorkørekort
Du kan begynde at tage traktorkørekort, et halvt år før du fylder 16 år. Meld dig til her, så er du på venteliste. Når der er mindst 6 elever, starter vi et nyt hold.


Senest opdateret 19.04.2018 08:47 af SPKMO