Kanutskivej 5
Tlf. 7249 9999
3200 Helsinge
ungdomscenter@gribskov.dk
Print
Sitemap
Tip en Ven
               
Ungdomsskolen
 
Gribskov Ungdomsskole er stedet for dig der er ung i Gribskov Kommune
Ungdomsskolen er for alle unge mellem 13 år (7. klasse) og 18 år i Gribskov kommune.
Det er som udgangspunkt gratis at gå på ungdomsskolen, undtagen hold med overnatning eller ud af huset. Der kan betales ved tilmelding, eller via mobilpay til 7249 9998, husk at angiv navn på deltager samt hvilket hold der betales for.

Der er undervisning i Græsted hver mandag og onsdag samt i weekenden.
Der er undervisning i Helsinge hver tirsdag og torsdag samt i weekenden.

Det er gratis at køre med bussen hver aften; mandag til torsdag. Se busplanen i programmet.
Første undervisningsdag er den 25. september.
Du får sms eller mail om, hvornår dit hold starter. 
Tryk på nedenstående link for at se programmet.
 
8,51 MB
 
Ungdomsskole tilmelding
Klik på et hold for at læse mere om holdet og tilmelde dig.

3dprint
3D-print og makerspace, Sankt Helene Skole, Vejby
Kom og vær med på dette nye hold. Du skal med på en lille rejse, ind i den digitale verden, med 3D design. I dag kan man i 3D, designe lige fra smykker, små dimser til biler og stor fly. Fly skal vi dog ikke lave, men vi prøve med mindre ting.

billedskole
Billedskolen, Tegn, mal, design! HUC
Kom og mød andre, der ligesom dig synes det er sjovt at udtrykke sig visuelt. Vi skal udforske forskellige teknikker og materialer indenfor tegning, maleri, skulptur og design

ck2
Cirkus, Artist
Du behøver ikke at kunne noget, det skal vi nok lære dig. Men kan du noget særligt… trylle, gå på hænder, lave akrobatik, sluge ild eller noget helt andet… Så sig det til os i god tid, så er der måske et helt nummer til dig i årets forestilling.

billet
Cirkus, Billetsalg
Når du er med i billetsalget, skal du tage imod bestillinger, enten i billetvognen eller over telefonen. Du skal være med til holde styr på reservationerne og salget at billetter.

tjener
Cirkus, Cirkustjener
I Cirkus Kanutski er der mange forskellige opgaver der skal løses. Du skal hjælpe publikum på plads, hjælpe med at holde pladsen pæn, være med til at give en hånd når der er brug for det – kort sagt en cirkustjener er en altmuligmand.

cirkus-kanutski5
Cirkus, Foto og PR
Der skal tages mange billeder af Cirkus Kanutski og alle de medvirkende. Fotograferne tager billeder fra første til sidste dag. De gode billeder lægges op på hjemmesiden og sendes til aviserne.

kiosk
Cirkus, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både til publikum og under prøverne.

cirkuskostumer
Cirkus, Kostume
Der er mange omklædninger i et cirkus. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til at holde orden i omklædningsteltet.

cirkuskøkken
Cirkus, Køkken/Service
I køkkenet kan du være med til at sætte det eget personlige præg på maden og du behøver ikke at kunne lave mad. Du er også med til at planlægge menuen og til at købe ind. Ét er sikkert, der skal laves meget mad og vi har det rigtigt sjovt.

sminke
Cirkus, Makeup artist
Som sminkør skal du hjælpe artisterne med deres makeup. Der skal laves sjove klovnemasker, sminkes prinsesser, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.

orkester
Cirkus, Orkester
Kan du spille på et instrument og har lyst til at spille i cirkusorkesteret, så skal kan du melde dig her.

rekvisit ethuler
Cirkus, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter i et cirkus. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for at rekvisitterne kommer ind og ud af manegen.

savsmuld
Cirkus, Savsmuld
Hver dag udgiver vi et cirkusblad, Savsmuld. Her er vigtige informationer om cirkus, samt en masse cirkussladder. Går du med en journalist i maven og har lys til at skrive. Deadlines skal overholdes, interview,billeder findes. Der er tryk på og det sjovt

mixer1
Cirkus, Tekniker
Som tekniker er du med til at sørge for lyd og lys til under forestillingen. Det er også teknikerne som sørger for lys i sminke og omklædningsteltet samt lys i campingvognene og på pladsen.

vokaler 4
Dansk og Dansk som andet sprog
Har du lidt svært ved at læse og skrive dansk og det ind imellem giver dig udfordringer i det daglige og skolen, er dette hold helt sikker noget for dig. . Vores dansklærer er også andetsprogslærer. På små hyggelige hold vil du kunne nå meget langt.

esport
E-sport i HUC
eSport er mere en bare at "spille computer". Det handler om fælleskab, strategi, kommunikation og ikke mindst have de sjovt. Vi vil lave noget undervisning, samt fælles aktivitet og selvfølgelig spille en masse computer.

hands-people-woman-working
Eget designsyet tøj, Karlsminde
Kunne du tænke dig at lære at sy dit eget tøj, så er holdet noget for dig. Her lærer du processen fra ide til det færdige produkt. Du behøver ikke at kunne sy på forhånd. Det er jo det du skal lære.

kemi
Eksamenshjælp - den mundtlige naturfagsprøve i 9. klasse
Går du i 9. klasse og skal op i den afsluttende bundne mundtlige naturfagsprøve i fysik, Kemi, biologi og geografi. Vil du gerne have styr på kravene til prøven? Vil du føle dig tryg og klar til prøven? og få en god karakter. Så meld dig til dette hold

Engelsk
Engelsk, HUC, kl. 16.30
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.

Engelsk
Engelsk, HUC, Tirs kl. 19.00
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.

Engelsk karl
Engelsk, Karl, Man. kl. 16:30
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.

Engelsk karl
Engelsk, Karl, Man. kl. 19.00
Vi skal skabe et sjovt hold, hvor vi på en masse forskellige måder, har mulighed for at øve engelsk og derigennem blive bedre både mundtligt og skriftligt. Vi arbejder seriøst, men på en måde, der giver plads til sjov, film, sange o.lign.

Filmvæksthuset, på Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.
Har du lyst til at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig. På Filmvæksthuset får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf

paris 2017 eiffel
Fransk, Karlsminde
Kom ud og vær med til fransk, i ægte fransk caféstemning. Her kan du lære fransk til turist brug, eller få lidt hjælp til de franske lektier. Når vi slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Paris

førstehjælp
Færdselsrelateret førstehjælp
Skal du have kørekort til knallert, traktor, bil eller motorcykel skal du også have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hvis vi ikke har nogen åbne hold, kan du melde dig her, så er du på venteliste, og vil blive tilbudt en plads, på næste hold.

førstehjælp 3
Førstehjælp HUC 24/2-18, flyttet til 3/3
Datoen er rykket til lørdag d. 3/3-18 Færdselsrelateret kursus, det gælder til kørekort til bil, traktor, knallert mv. Lørdag d. 24/2-18 kl. 8:30 - 16:30, HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge. Medbring selv mad og drikke.

friluftscamp-skilt
Grejbank Friluftcamp, 2018 Grejbank 10-14 år
Friluftscamp er en uge i sommerferien fyldt med masser af oplevelser, læring om naturen, fysisk aktivitet, sjov og udfordringer i trygge rammer i fællesskab med andre jævnaldrende. Tilmeldning til Thomas Lindum, thlin@ribskov tlf. 72496362 Pris: 700 kr

my-guitar-1424853
Guitar
Hold undervisning. Drømmer du om at lære at spille på guitar. Så har du mulighed for at lære det på ungdomsskolen. På dette hold, vil du lærer at spille til husbehov. Du vil lære nogle simple greb, og hvem ved. Du vil måske ende som prof. guitarist.

gt_022
Jagttegn, HUC
Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Undervisningen består både af teori, jagtloven, på skydebane m.m Du kan melde dig til jagttegn her på ungdomsskole.

Maglehøj brand sommer 2017
Junior Brandbekæmper
I samarbejde med Frederiksborg Brand og Redning. Har du også altid drømt om at blive brandbekæmper? Som Junior Brandbekæmper kommer du til at prøve Brandslukning, Førstehjælp, Forebyggelse af ulykker og meget mere.

kanotur
Kanotur til Sverige 25/5-27/5-18
Vi skal til Sveriges sydligste vildmark, og til en af de største søsystemer i Sydsverige. Vi vil padle i mennesketomme områder og slå lejr på øde øer. Vandet vi sejler i er så rent at vi kan drikke af det.

knallert teori
Knallert HUC Jan 18 LR
Holdet starter tirsdag d. 9/1-18 kl 19:00 . Læreren hedder Lasse Røssel.Der er ikke flere pladser på dette hold. Meld dig til på holdet Knallert kørekort i HUC, så kommer du med næste gang der er plads, hvis du er ved at fylde 15 år.

knallert karlsminde
Knallert Karl Jan 18 Ole
Holdet starter 2/1-18 kl. 18:00. Læreren hedder Ole Norgil Jensen. Dette hold skal på førstehjælpskursus lørdag d. 27/1-18, kl 8:30-16:30.

knallert1
Knallert kørekort i HUC
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Helsinge, Kanutskivej 5, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter.

knallert karlsminde
Knallert kørekort på Karlsminde
Hvis du gerne vil tage dit knallertkørekort i Græsted, Græsted Hovedgade 29, skal du melde dig på dette hold. Der kommer SMS til dig, når dit hold starter.

Frasier-Cake
Konditor og kok amok HUC
Elsker du at bage kager, eller kunne du tænke dig at lære, at lave spændende danske og udenlandske rette. Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære, hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød, spændende mad og dejligste desserter.

food-cupcake-pretty-wallpaper-143699-143003032219
Konditor, Karlsminde
Elsker du at bage kager, eller kunne du tænke dig at lære, at lave spændende danske og udenlandske rette. Så tilbyder ungdomsskolen, muligheden for at lære, hvordan man bager de smukkeste kager, lækreste brød, spændende mad og dejligste desserter.

android-app
Lav din egen app
Et hold for nybegyndere til øvede (kræver ingen forudsætninger) På holdet vil vi lære hvordan man programmerer små apps til iPhone, iPod og iPad.

london2
London 2018 HUC
Informationsmøde 27/2-18 kl. 19:00 - 20:30 Fly D82907 afg 15:20 - hjem D82906 21:00 Hostel Via Limehouse 628-634 Commercial Road, Limehouse E14 7HS London Tel: +44 203 588 8484 Hostel Via Ref: 684868-3519

London
London Karl 2018
Info møde 19/2-18 kl. 17:30-18:50 eller 19-20:20 Fly 23/3-18 SK1501 afg. 20:30 - hjem 26/3 - SK506 kl 19:55 Hostel Smart Hyde Park View 16 Leinster Terrace London, Paddington W2 3EU London Tel: +44 207 487 8333 Ref: 697535-5904

espania
Madrid 2018, HUC
Info møde 22/2-18 kl. 19 - 20:20 Afgang 28/3-18 fly D86113 kl 18:55 - hjem – 1/4-18 D86112 kl 19:25. Motion Chueca Hostel Plaza de Pedro Zerolo, 3 28004 Madrid Tel: +34 913 48 30 81

matematik
Matematik for alle, HUC
Matematik er faktisk et rigtigt sjovt og spændende fag! Hvis du er uenig, er det måske fordi, du synes det er for svært, eller fordi undervisningen i skolen virker kedelig. På matematikholdet i ungdomsskolen vil vi regne på sjove opgaver.

motocross
Motocross, Jeg er ny 2017/18
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt.

motocross
Motocross, Jeg har kørt før sæson 2017/18
Har du lyst til at køre stærkt, vildt og have det super sjovt – så er motocross måske noget for dig. Du lærer også at skrue på maskinen. Kom og besøg os. Vi har vores bane i Højelt.

Motorsporten
Motorsport og Mekanik
Lær om motorer, reparer dem - vi skal kører gocart, og se supercross i Herninghallerne - du skal også selv prøve en crosser - HUSK det er BÅDE for drenge og piger.

Musical, Blad
Går du med en journalist i maven? I musical bladet, står vigtige informationer om musicalen, samt en masse løst og fast musicalsladder. Der er tryk på og det er rigtig sjovt.

Musical, Foto og PR
Kan du li' at tage billeder, for der skal tages rigtig mange, af alle de medvirkende til musicalen.

Musical, Kiosk
Som ekspedient i kiosken er du med til, at sælge slik, popcorn, slush-ice og meget andet. Både under prøverne og under forestillingerne..

Musical, Kostume
Der er mange omklædninger i en musical. Dem skal du hjælpe med. Du skal også være med til, at holde orden i omklædningsteltet.

Musical, Makeup artist
Som makeup artist skal du hjælpe skuespillerne med deres makeup. Der skal laves sjove og alvorlige ansigter. De barske fyre skal have en overhaling, næser der skal pudres og mange andre sjove opgaver.

Musical, Parkering
Når folk ankommer, skal de vises på plads. Det gør alle vores parkeringsvagter. Det er lidt af et puslespil at have plads til alle bilerne. Det gælder om at holde overblik. Vi hygger og har det sjovt imens.

Musical, Rekvisitør
Der er masser af rekvisitter på et teater. Dem skal du hjælpe med at bygge, reparere på, og holde orden i. Det er os som sørger for tingene under musicalen.

Musical, Skuespiller
Som skuespiller skal du til audition. Her skal du synge, danse og læse lidt op. Det er ikke noget særligt, så du skal ikke være nervøs. Det er kun så vi kan finde den bedst mulige rolle til dig.

Musical, Tekniker
Kan du lide, at arbejde med teknik eller video? Så skal du melde dig som Tekniker. Vi sørger for opsætning af højtalere, lamper, lys- og lydmixer samt video kameraer. Under forestillingen skal der køres videokameraer, føres følgespot, afvikles lyd og lys.

raft2
Riverrafting
Er du til vild sejllads med en gummibåd, på de svenske elve? Er du til lejrbål og udeliv? Så kan du få en rigtig dejlig weekend, ved at tage med på denne tur. tidspunkt er ikke aftalt endnu

cigaretter
Rygestop, HUC
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du skal starte.

cigaretter
Rygestop, Karlsminde
Det kan være rigtig svært at holde op med ar ryge. Ved hjælp af uddannet rygestop instruktør, lægger vi smøgerne på hylden, og flyder med på ”ikke-ryger” bølgen. Du får ikke brev hjem. Det er kun dig der ved hvornår du starter. Tidspunkt: Efter behov

220px-Judo_foot_sweep_-_cropped
Selvforsvar for piger, Karlsminde
På dette hold vil du lære at forsvare dig. Gribskov ungdomsskole bruger certificerede instruktører fra Selvforsvarsmærket. Det eneste du skal bruge for at komme i gang er et joggingsæt.

vallasen 2016
Skitur til Vallåsen 2018
Elsker du at stå på ski eller snowboard, eller vil du bare gerne prøve, om det er noget for dig? Så tag med til Valläsen i Sverige, i weekenden 2-4 feb.18 hvor vi overnatter i en hytte i Knäred, og står på ski hele weekenden. forældremøde 17/1-18 kl. 19

Lejr3
Sommerlejr 2018
Lejrbål - sejle i kano - klatre på klipper - hygge med vennerne, eller måske finde en - bade i skovsøer - se en elg ?? Har du lyst . . . så tag med, langt væk hjemmefra, oppe i de svenske skove. Vi tager afsted, den første uge i sommerferien.

madrid
Spansk, HUC
Hasta la vista - holdet er i gang, der er plads til flere . . . Når holdet slutter, kan du deltage på en FRIVILLIG tur til Madrid fra søndag d. 25/3-18– onsdag d. 28/3-18, hvor du kan teste dine færdigheder.

Speedbådskørekort

teater
Teaterhold
Kom og afprøv din indre skuespiller på teaterholdet, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med professionelle øvelser og tilgange til skuespil.

teater
Teaterhold - Gavefabrikken - Julestykke 2018
Du kan melde dig til dette hold, under forudsætning af, du har gået på teaterholdet, og modtaget undervisning i scenekunst.

Træklatring lørdag d. 5 maj 2018
De fleste har nok prøvet at klatre i træer… Her skal vi bare lidt højere op og lidt længere ud. Vi skal klatre med reb og seler, til tops og på langs; I vil lære forskellige klatreteknikker, knob og udstyr, og komme til at sikre hinanden. Pris: 75,00


Senest opdateret 14.09.2017 14:15 af MSOEN